شورای شهر نورآباد با استعفاء یکی از اعضاء خود موافقت کرد
سخنگوی شورای اسلامی شهر نورآباد از موافقت با استعفا یکی از اعضای این شورا خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از دلفان امروز؛ سید امین نوربخش عضو و سخنگوی شورای اسلامی شهر نورآباد اظهار داشت: در جلسه امروز شورای شهر یا استعفاء آقای علی حسین عباسپور موافقت شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دلفان امروز,

,
وی افزود:صرف نظر از اینکه شورا معتقد است استعفای آقای علی حسین عباسپور برای فرار از مسئولیت و شانه خالی کردن از تعهد ایشان به مردم است و چنین اقداماتی را در فاصله کمتر از سه ماه مانده به پایان شورا، خالی از فایده و بمنظور بهره برداری های سیاسی می داند، اما با توجه به اینکه خدمت به مردم، امانت و افتخاری است که برای انجام آن باید اشتیاق و لیاقت داشت و با توجه به اصرار ایشان که با این اوضاع، انجام خدمت توسط وی را ممکن نمیدانیم،برای حفظ روحیه خدمتگذاری به مردم در سایر اعضای شورا و جایگزینی فرد علاقمندتر و برای حفظ منافع مردم و با توجه به اینکه مشارالیه برای چهارمین بار است که استعفای خود را تقدیم شورا می نماید با استعفای نامبرده موافقت شد.
نوربخش تصریح کرد: این مصوبه جهت تایید کمیته انطباق به فرمانداری ارسال شد.
,
,
,

, گفتنی است، علی حسین عباسپور عضو علل بدل شورای شهر نورآباد در مرداد ماه 94 به عنوان جایگزین محمد ستاری(شهردار کنونی نورآباد) وارد شورای شهر نورآباد شد و تا کنون بیش از چند بار از سمت خود استعفاء داده است.
, علل بدل ,انتهای پیام/
, انتهای پیام/]
ارسال دیدگاه