فرمانداردیلم: روان سازی ترافیک در ایام نوروز دستور کار قرار گیرد

فرمانداردیلم: روان سازی ترافیک در ایام نوروز دستور کار قرار گیرد
فرمانداردیلم گفت: باتوجه به ورود شمار زیاد گردشگران اقصی نقاط کشور در تعطیلات نورز به این شهرستان، روان سازی و تسهیل در ترافیک شهرهای دیلم وامام حسن دردستور کار شورای ترافیک قرار گیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر دیلم، حسن اسماعیلی در جلسه شورای ترافیک شهرستان گفت: همسایگی این شهرستان با 3 استان خوزستان، کهگلیویه و بویر احمد و فارس و جاذبه های گردشگری، ساحل و بازارهای تجاری موجب شده تا همه ساله مسافران و گردشگران زیادی از این شهرستان دیدن کنند که ضرورت دارد تمامی دستگاههای با آمادگی کامل ارایه خدمات کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر دیلم، ,

وی افزود: در تعطیلات نوروز هر مدیری بنا به وظایفی که دارد به صورت روزانه ارزیابی می شود و تعلل و سهل انگاری در ارایه خدمات قابل قبول نیست.

,

معاون عمرانی و برنامه ریزی فرمانداری دیلم نیز گفت: خط کشی معابر، نصب علایم راهنمایی، روشنایی ورودی وخروجی شهر مدنظر قرار گیرد و هیچگونه حفاری در ایام نوروز انجام نشود.

,

محمد طاهری افزود: کشیک داروخانه های سطح شهر، نانوایی ها و بازبودن دفاتر ترمینال های مسافربری ودیگر مراکز خدماتی تفریحی در ایام نوروز لازم است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه