رئیس اداره آب منطقه ای مانه و سملقان؛

رهاسازی آب سد شیرین دره بدون مشکل در حال انجام است

رهاسازی آب سد شیرین دره بدون مشکل در حال انجام است
رئیس اداره آب منطقه ای مانه و سملقان با بیان اینکه تدابیر لازم برای مدیریت و کاهش مخاطرات احتمالی رهاسازی آب سد شیرین دره در نظر گرفته شده است، گفت: این اقدام از روز یکشنبه هفته جاری بدون مشکل در حال انجام است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آشخانه، خسرو پناه رئیس اداره آب منطقه ای مانه و سملقان گفت: 11 اکیپ گشت و نظارت در منطقه سد شیرین دره تا خروجی استان در تمام گذرگاه هایی که در مسیر آب رودخانه اترک قرار دارند، مستقر هستند و تاکنون هیچ گونه مشکلی در این رابطه مشاهده نکرده ایم و گزارشی در خصوص خسارت به ما اعلام نشده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  آشخانه,

وی افزود: در نشستی که به همین منظور تشکیل شد، تدابیر لازم برای اطلاع رسانی به مردم و ساکنان روستاهای پایین دست انجام شده است. 
خسرو پناه تصریح کرد: در روز نخست، دریچه تحتانی سد شیرین دره آب این دریاچه را با ظرفیت 20 مترمکعب در ثانیه خارج کرد و قرار است در روزهای آینده دریچه آب با ظرفیت بیشتری باز شود. 

,
,

رئیس اداره آب منطقه ای مانه و سملقان گفت: رهاسازی آب از سد شیرین دره معادل ۲۶ متر مکعب در ثانیه بوده است که این میزان از آب در دوره بازگشت ۳ ساله به صورت طبیعی در زمان قبل از احداث سد از منطقه عبور می کرده است.

,

وی با بیان اینکه دو هدف در رهاسازی آب سد شیرین دره دنبال می شود، خاطر نشان کرد: هدف از این رهاسازی، جلوگیری از سرریز شدن آب از سد است و هدف دیگر، خروج گل و لای و رسوب انباشته شده در مخزن این دریاچه است. 
خسروپناه با بیان این که هرگونه ساخت و ساز و احداث ابنیه در حاشیه رودخانه مشروط به استعلام از شرکت آب منطقه ای و رعایت حریم ۲۵ ساله رودخانه است افزود: همه سردهنه ها و بندها با همکاری جهادکشاورزی، شوراها، کشاورزان و نمایندگان آب منطقه ای طی روزهای اخیر مسدود شده است.

,
,

وی افزود: با رهاسازی بخشی از آب این دریاچه، بسته شدن برخی از راه های روستایی محتمل است که تدابیر لازم برای تردد جایگزین در نظر گرفته شده است. 
وی گفت: برای جلوگیری از خسارت به مزارع و زمین های کشاورزی نیز تدابیر لازم گرفته شده و رهاسازی به صورت مدیریت شده در حال انجام است. 

,
,

فرماندار مانه وسملقان نیز با اشاره به اینکه نشست ستاد مدیریت بحران در شهرستان تشکیل شده است گفت: با توجه به اینکه سرریز شدن سد شیرین دره محتمل است، برای جلوگیری از مشکلات احتمالی آن، بخشی از آب سد به صورت مدیریت شده رهاسازی شده است. 
غلامرضا عوض زاده اظهار کرد: اطلاع رسانی و توصیه ها ی لازم به روستاهایی که از این امر متاثر می شوند داده شده است. 
وی افزود: جمعیت هلال احمر، بسیج و سایر نهادهای مرتبط برای مدیریت بحران احتمالی آمادگی دارند.وی خاطرنشان کرد: دهیاران هم نسبت به توجه به نکات لازم در این باره توجیه شده اند. 

,
,
,

وی تصریح کرد: خوشبختانه مشکل خاصی در رها سازی آب سد شیرین دره برای ساکنان روستاهای پایین دست ایجاد نشده است.
عوض زاده گفت: از اهالی و ساکنان پایین دست سد شیرین دره و روستاهای حاشیه رودخانه شیرین دره بویژه روستاهای محمدآباد، بازارقارناس، حصه گاه، قلندرتپه، چشمه گاه،پیش قلعه،کوشکی کیکانلو، چوپلی تپه، آغمزار، گزآباد، عشق آباد، شش خانه، قسطی، قلعه بید، قره آغاج، دشتک سفلی، دشتک علیا، خرمده شرقی، خرمده غربی، کوشکی راجی و کوشکی ترکمن درخواست می شود به منظور پیشگیری از خسارت و تبعات ناخواسته قرارگیری در مسیر جریان آب، هشیاری لازم را داشته باشند.

,
,

انتهای پیام/ز

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه