دردسر ماهی فروشان بوشهر پس از سنگ فرش شدن خیابان ها؛
کسبه بازار: مثل "غزه" شدیم/ شهردار بوشهر: با گاری بار جابجا کنید
کسبه بازار: بازار ماهی فروشان را به غزه تبدیل کردند چون فقط مالیات می گیرند ولی خدماتی نمی دهند و با ما طور دیگری رفتار می کنند که انگار بازار ماهی فروشان جزو اسرائیل و کشور اجنبی است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "سپاس"، بازار ماهی فروشان بوشهر در سال ۱۳۴۵ خورشیدی ساخته شده است بازارچه قدیمی عرضه ماهی و میگوی شهر بوشهر از قطب های تولید و پرورش آبزیان می باشد که در خیابان شهداء، بازار روز واقع شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "سپاس"، , .,چندی است که شهرداری بوشهر با سنگ فرش کردن خیابان انقلاب –خیابان روبروی درب گمرک و منتهی به میدان انقلاب- اقدام به زیباسازی شهر کرده است. سنگ فرش کردن خیابان به زیباسازی و وسعت دادن پیاده رو کمک می کند اما نمی توان این موضوع را نادیده گرفت که با این اقدام شهرداری مشکلات زیادی برای تردد اهالی بازار ماهی فروشان و حتی عبور و مرور مردم به وجود آورده است.
,بازار ماهی فروشان که از جاذبه های گردشگری بوشهر است و همه مسافران به خصوص در ایام عید وقتی به بوشهر سفر می کنند حتما از این بازار دیدن و خرید می کنند اما امروز با بسته شدن و سنگ فرش کردن خیابان انقلاب، اقتصاد و موقعیت این بازار به خطر افتاده است، چرا که با یک طرفه شدن مسیر راه بازار، ماهی فروشان با سنگینی ترافیک روبرو می شوند و این امر، مغازه های بازار ماهی فروشان و اطراف آن را تحت شعاع قرار داده است.
,هر مغازه ای برای ادامه کسب و کار خود می بایست طبق قانون مالیات پرداخت کنند که ماهی فروشان از این مهم مستثنی نیستند اما کیوسک های موجود در محله جفره با بی توجهی شهرداری و دیگر نهادهای مسئول باعث به خطر افتادن بازار ماهی و دو نرخی شدن آن در بازار شده و به فعالیت خود بدون پرداخت مالیات و عوارض رایج قانونی ادامه می دهند.
,در این خصوص به سراغ کسبه های بازار ماهی فروشان رفتیم و درباره مشکلاتشان با آنها گفتگو کردیم که در ادامه می خوانیم.
,شهرداری به وعده هایش عمل نمی کند
, شهرداری به وعده هایش عمل نمی کند,یکی از کسبه بازار ماهی فروش ها اظهار کرد: متاسفانه به بهانه سنگ فرش کردن و زیبا سازی شهر با بستن راه عبور و مرور بازار ماهی فروش ها، خیابان را یک طرفه کردند و این امر سبب مشکلات زیادی برای مردم و کسبه شده است.
,وی افزود: بخاطر سنگ فرش کردن راه را بستند و تردد برای وسایل نقلیه مشکل شده است و به خاطر مشکل قرار گرفتن کیوسک ماهی فروش چندین بار برای رفع این مشکل پیگیری و حتی اعتراض کردیم اما فقط امروز و فردا می کنند ولی به وعده هایشان عمل نمی کنند هیچ، با ما برخورد هم کردند.
,این ماهی فروش قدیمی ادامه داد: این اقدام به شدت روی کسب و کار مغازه ها تاثیر گذاشته است چرا که با این عمل سلیقه ای شهرداری هر روز به خاطر ترافیک و یا تصادف اینجا دعوا می شود.
,

, بازار ماهی فروشان را به غزه تبدیل کردند
, بازار ماهی فروشان را به غزه تبدیل کردند,یکی دیگر از کسبه اذعان کرد: روزی که خیابان را بستند بازار ماهی فروش ها اینجا وجود داشته است ولی از اینکه شهرداری با نادیده گرفتن موقعیت شغلی و حتی تردد مردم، اقدام به بستن خیابان صرفا به خاطر زیباسازی شهر می کند جای تامل دارد.
,وی افزود: بازار ماهی فروشان را به غزه تبدیل کردند چون فقط مالیات می گیرند ولی خدماتی نمی دهند و با ما طور دیگری رفتار می کنند که انگار بازار ماهی فروشان جزو اسرائیل و کشور اجنبی است!
,این شهروند و کاسب بازار ماهی فروشان گفت: بازار ماهی فروشی جزو جاذبه هایی است که برخی مسافران را به سمت ما می آورد ولی با این اقدام شهرداری یکی از مهمترین مکان های بوشهر در ایام نوروز کم رونق می شود.
,

, شهرداری به نظافت بازار ماهی فروشان اهمیت نمی دهد
, شهرداری به نظافت بازار ماهی فروشان اهمیت نمی دهد,یکی دیگر از کسبه های بازار ماهی فروشان بوشهر گفت: شهرداری قول داد که مطالبه ما را پیگیری و راه را باز کند اما تا کنون به وعده هایش عمل نکرده است، از طرفی به کسبه قول دادند به شرط جمع کردن میز از جلو درب مغازه ها در بازار، شب هنگام جلو مغازه ها را نظافت کنند اما شهرداری آن طور که باید، عمل نکرد و وقتی صبح به سر کار آمدیم شاهد کثیف بودن جوی ها و بازار بودیم.
,وی افزود: شهرداری به بهداشت و نظافت بازار ماهی فروشان توجهی ندارد چرا که آسفالت های بازار خراب است و آب جوی مقابل مغازه ها و در خیابان جمع می شود که این امر باعث شده بوی نامطبوعی فضای این منطقه را فرا بگیرد. اگر برای آسایش مردم زحمت می کشند مردم هم باید راضی باشند اما اگر نظرسنجی گذاشته شود مجموعه اقدامات شهرداری رای نخواهد آورد.
,

, به سراغ مغازه های هم جوار بازار ماهی فروشان رفتیم تا ببینیم این مشکل فقط گریبان گیر بازار ماهی فروشان است یا مغازه های دیگر را هم درگیر کرده است که در این زمینه با صاحب یک دفتر بازگانی و پوشاک فروشی گفتگو کردیم که در ادامه می خوانیم.
,,
بستن راه بازار ماهی فروشان گریبان گیر دیگر اصناف شده است
, بستن راه بازار ماهی فروشان گریبان گیر دیگر اصناف شده است,مسئول دفتر بازرگانی در منطقه بازار اظهار کرد: به خاطر راهی که بستند راه تردد مغازه دارها و مردم مسدود شده است، چنانچه اگر ماشین هم در خیابان پارک کنیم توسط مامور راهنمایی رانندگی جریمه می شویم.
,وی افزود: بسیاری از مردمی که به بوشهر می آیند برای خرید ماهی به اینجا مراجعه می کنند اما با این اقدام شهرداری فقط به زیبا سازی شهر کمک کرده ولی آسایش را از مردم گرفته است.
,

, بازار پوشاک تحت تاثیر اقدام شهرداری
, بازار پوشاک تحت تاثیر اقدام شهرداری,صاحب یکی از مغازه های پوشاک فروشی در اعتراض به این اقدام اظهار کرد: شهرداری، در منطقه ای که یک ورودی و یک خروجی دارد راه را بسته است؛ خیابان های نادر، صفوی و میدان ششم بهمن را هم مسدود کرده اند و با این کار حتی بازار پوشاک فروشی هم افت شدیدی کرده است.
,در پی این اعتراضات به سراغ غلامعلی میگلی نژاد شهردار بوشهر رفتیم تا چرایی و راه بر طرف کردن این مشکل را از وی جویا شویم.
,شهردار بوشهر: از گاری استفاده کنید!
, شهردار بوشهر: از گاری استفاده کنید!,غلامعلی میگلی نژاد شهردار بوشهر در پاسخ به سوال خبرنگار سپاس مبنی بر باز شدن راه بازار ماهی فروشان اظهار کرد: باز شدن این راه غیر ممکن است و باید همین مسیر را دور بزنند و برای جلوگیری از ترافیک از گاری استفاده کنند.
,وی افزود: ماهی فروشان بارهایشان را در ساعت 2 تا 5 بامداد بارگیری کنند تا از ترافیک در بازار و خیابان جلوگیری کنند.
,میگلی در پاسخ به این سوال که یکی از مشکلات دیگر ماهی فروشان، کیوسک های ماهی فروشی موجود در خیابان جفره است گفت: اقدام به جمع آوری این کیوسک ها می کنیم.
,وی در رابطه با نظافت بازار ماهی فروشی اذعان کرد: شهرداری اقدامی برای نظافت نکرده است و درخواست جمع آوری میزها و نظافت بازار و جلو درب مغازه ها از طرف شهرداری نبوده است و باید با بهداشت ارتباط داشته باشند.
,

, چه کسی پاسخگوی وضع موجود است؟
, چه کسی پاسخگوی وضع موجود است؟,همانطور که بیان شد کسبه بازار که ده ها سال است در این بازار مشغول هستند به شدت نسبت به وضع موجود معترض و حتی برخی از آن ها در روزهای آتی قصد تجمع مقابل شهرداری و شورای شهر را دارند.
,چند تن از کسبه بازار به خبرنگار ما گفته اند که چند ماه پیش میگلی نژاد پس از آگاهی از درخواست اهالی بازار نسبت به بازگشایی مسیر مسدود شده قول پیگیری داده اما تا کنون نتیجه ای حاصل نشده و حتی شهردار باز شدن مسیر را غیر ممکن می داند.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه