راه اندازی اینترنت پرسرعت نسل سوم در ابوموسی
فرماندار شهرستان ابوموسی از راه اندازی اینترنت نسل سوم (3G) برای مشترکان ایرانسل در این شهر خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نافذ آنلاین، محمد سعیدی فرماندار شهرستان ابوموسی گفت: با تلاش و پیگیری های فراوان مسؤولان شهرستان، اینترنت نسل سوم (3G) برای مشترکان ایرانسل دراین شهرستان راه اندازی شده و مشترکان از هم اکنون می توانند از این سرویس و خدمات مطلوب آن بهره مند شوند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نافذ آنلاین,
فرماندار ابوموسی اظهار کرد: با راهاندازی اینترنت نسل سوم برای اولین بار در شهرستان، مشترکان ایرانسل و کاربران میتوانند اینترنتی با کیفیت را تجربه کرده و با استفاده از سیم کارتهای ایرانسل به عنوان سیم کارتهای نسل جدید، خدمات (3G) را جایگزین سایر روشهای دسترسی به اینترنت کنند.
سعیدی راه اندازی سیستم نسل سه اینترنت همراه در ابوموسی را از مطالبات به حق مردم این شهرستان دانست و افزود: با راه اندازی اینترنت نسل سوم ، کل شهر ابوموسی تحت پوشش قرار می گیرد.
وی با اشاره به اهمیت فراوان فناوری اطلاعات و ارتباطات در زندگی اجتماعی مردم؛ بیان کرد: امروزه ما در عصری زندگی می کنیم که حتی تصور زندگی بدون ارتباط و ابزارهای ارتباطی تصوری سخت و ناممکن است.
فرماندار ابوموسی تصریح کرد: امروزه شاخص ارتباطات و فناوری اطلاعات یکی از مولفه های اصلی و تعیین کننده در رشد و توسعه جوامع به شماره می رود.
رئیس شورای اداری شهرستان ابوموسی با اشاره به اینکه باید توسعه ز یر ساختهای ارتباطی و مخابراتی همچون اینترنت خاطر نشان کرد: در آینده نزدیک اینترنت پرسرعت مشترکان همراه اول نیر در شهرستان راه اندازی می شود.
,
,
,
,
انتهای پیام/
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه