افزایش تعداد مکانهای اسکان مسافران نوروزی در تفرش

افزایش تعداد مکانهای اسکان مسافران نوروزی در تفرش
سرپرست نمایندگی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تفرش گفت: امسال تعداد مکانهای اسکان مسافران نوروزی در تفرش در مقایسه با سالهای گذشته افزایش یافته و در صورت نیاز و افزایش تقاضا، مکانهایی نظیر مدارس شبانه روزی پیش بینی شده اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی حیدری سرپرست نمایندگی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تفرش در گفتگو با ندای تفرش، در خصوص اماکن پیش بینی شده برای اسکان مسافران نوروزی گفت: در شهرستان تفرش، خانه معلم و مدرسه شبانه روزی حاج حسنی مخصوص فرهنگیان و کارکنان دولتی است که مسافران نوروزی با تخفیف ویژه ای از خدمات آن بهره مند می شوند. همچنین هتل تک ستاره پردیسان و اقامتگاه روستایی یاس سفید جهت اسکان سایر مسافران نوروزی پیش بینی شده که با قیمت مصوب میراث فرهنگی، پذیرای مسافران نوروزی هستند. همچنین مهمانسراهای دانشگاه آزاد و دولتی آمادگی پذیرایی از کارمندان این دانشگاهها از سایر نقاط کشور را دارند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای تفرش, ندای تفرش,

حیدری اظهار کرد: امکانات لازم برای چادر زدن مسافران نوروزی در پارکهای اصلی شهرستان ایجاد شده و مسافران نوروزی می توانند در پارک حکیم نظامی، شکوفه های انقلاب و پارک باغ ملی در ایام نوروز چادر بزنند.

,

وی اضافه کرد: اکثر مسافران نوروزی از شهرهای نزدیک به تفرش مسافرت می کنند و ممکن است اقامت کمتری در تفرش داشته باشند و یا در منزل اقوامشان در تفرش تعطیلات نوروزی را سپری کنند.

,

سرپرست نمایندگی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تفرش ادامه داد: امسال تعداد مکانهای اسکان مسافران نوروزی در تفرش در مقایسه با سالهای گذشته افزایش یافته و در صورت نیاز و افزایش تقاضا، مکانهایی نظیر مدارس شبانه روزی پیش بینی شده اند.

,

حیدری در خصوص پیش بینی واحدهای مسکونی برای اسکان مسافران نوروزی، خاطر نشان کرد: تاکنون متقاضی واگذاری واحدهای مسکونی برای اسکان مسافران نوروزی در تفرش نداشته ایم ولی در صورت وجود، مجوزهای لازم برای اسکان مسافران نوروزی در این واحدهای مسکونی صادر می شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه