رئیس اداره بهزیستی آران و بیدگل عنوان کرد:

اهدای ۱۰ میلیون ریال کالای اساسی به مددجویان آران و بیدگل

اهدای ۱۰ میلیون ریال کالای اساسی به مددجویان آران و بیدگل
حیدر ایمانیان گفت: خیران و نیکوکاران شهرستان به مناسبت نوروز در قالب سبد کالا بیش از ۱۸۰ میلیون ریال کمک به مددجویان بهزیستی اهدا کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از خطب شکن، رئیس اداره بهزیستی آران و بیدگل توجه ویژه به نیازمندان را یک امر خداپسندانه عنوان کرد و گفت: با توجه به در پیش بودن ایام نوروز و وجود افرادی که از تهیه‌ی کمترین نیازهای زندگی محروم هستند و انتظار کمک خیران را دارند بر ما واجب است تا حتی با کمترین امکانات به یاری آن‌ ها بشتابیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خطب شکن,
حید ایمانیان با قدردانی از خدمات خیران در رفع مشکلات افراد تحت پوشش بهزیستی اضافه کرد: اعتبارات دولتی برای تأمین نیازمندی‌های این حوزه کافی نیست و ورود خیران به طور کامل برای کاستن آلام افراد نیازمند را می طلبد.
,
وی از آغاز اهدای سبد کالا به مددجویان بهزیستی شهرستان خبر داد و اظهار کرد: خیران و نیکوکاران شهرستان به مناسبت نوروز در قالب سبد کالا بیش از ۱۸۰ میلیون ریال کمک به مددجویان بهزیستی اهدا کردند.
,
رئیس اداره بهزیستی آران و بیدگل ارزش سبدهای کالا را یک میلیون و ۵۰۰ هزار ریال بیان کرد و افزود: این سبد کالا شامل اقلام مصرفی منزل از قبیل برنج، چای، کنسرو، روغن، حبوبات و… است که به مددجویان اهدا خواهد شد.
,
به گفته‌ی ایمانیان بهزیستی آران و بیدگل ۲ هزار و ۱۰۰ نفر در حوزه توانبخشی و ۱۸۰ نفر در حوزه اجتماعی را تحت پوشش خود قرار داده است.
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه