با نائب قهرمانی در مسابقات قهرمانی کشور؛
کونگفو کار ملایری به اردوی تیم ملی راه یافت
حسام احمدوند با نائب قهرمانی در مسابقات کونگفو قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی در آبادان موفق به حضور در اردوی تیم ملی شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ملایریها؛ مسابقات کونگفو قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی با حضور 250 ورزشکار از 28 استان کشور در آبادان برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ملایریها,حسام احمدوند کونگفو کار با آتی ملایر در این مسابقات با ارائه مسابقات قابل قول موفق به راهیابی به دیدار فینال شده در دیدار فینال مسابقه را به حریف خود واگذار و موفق به دریافت مدال نقره مسابقات شد.
,تیم ملایر به همراه 10 ورزشکار در این مسابقات حضورداشته که احمدوند موفق به کسب مقام نائب قهرمانی در وزن 73 کیلوگرم شد.
,اردوی تیم ملی برای حضور در مسابقات جهانی دانمارک خردادماه برگزارشده و ورزشکار ملایری نیز در این اردو حضور خواهد داشت.
,,

, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه