رئیس پلیس راهور ویژه شرق استان تهران:
یک دستگاه موتور سیکلت هوندا در شهرستان قرچک کشف شد
رئیس پلیس راهور ویژه شرق استان تهران از کشف موتور سیکلیت هوندا سرقتی در شهرستان قرچک خبرداد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قرچک آنلاین- سرهنگ"دلیری" رئیس پلیس راهور ویژه شرق استان تهران در جمع خبرنگاران گفت: ماموران پلیس راهور شرق استان تهران هنگام گشت زنی و برخورد با موتورسیکلیت سواران متخلف اقدام به متوقف کردن یک دستگاه موتور سیکلیت هوندا در شهرستان قرچک کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قرچک آنلاین,وی افزود: گشت پلیس راهور با استعلام از مرکز کنترل ترافیک دریافت؛ موتورسیکلت مذکور سرقتی می باشد، که پس از سیر مراحل قانونی موتور سیکلیت هوندا به پارکینگ منتقل شد.
,سرهنگ "دلیری" تاکید کرد: نیروی انتظامی با هدف ارتقای فرهنگ ترافیک و کاهش حوادث رانندگی و تلفات ناشی از آن از تخلفات شهروندان به سادگی عبور نمی کند و شهروندان وسایل نقلیه خود به خصوص موتورسیکلت را به وسایل و تجهیزات ایمنی ضدسرقت مجهز کنند.
,وی در پایان بر تداوم اجرای طرح های ارتقاء امنیت اجتماعی در جهت افزایش رفاه اجتماعی شهروندان با حداکثر توان اشاره کرد و گفت: پلیس در جهت ارتقاء امنیت و افزایش رفاه حال شهروندان از هیچ تلاش و کوششی دریغ نخواهد کرد
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه