فرمانده انتظامی شهرستان رفسنجان خبر داد؛

کشف 4 هزار و 500 عدد انواع مواد محترقه غیر مجاز

کشف 4 هزار و 500 عدد انواع مواد محترقه غیر مجاز
فرمانده انتظامی "رفسنجان" از کشف 4 هزار و 500 عدد انواع مواد محترقه از یک واحد صنفی در این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  آرمان کرمان؛ نصرالله عباسی در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: در پی انجام اقدامات اطلاعاتی، ماموران از محل دپو و نگهداری مواد محترقه در یک واحد صنفی مطلع شدند و رسیدگی به موضوع در دستور کار پلیس امنیت عمومی قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آرمان کرمان,


وی ادامه داد: ماموران با انجام اقدامات اطلاعاتی و نامحسوس، محل مورد نظر را شناسایی و پس از کسب مجوز قضائی اقدام به بازرسی کردند.

,
,


فرمانده انتظامی شهرستان رفسنجان افزود: در بازرسی انجام شده از واحد صنفی چهار هزار و 563 عدد انواع مواد محترقه غیر مجاز کشف شد.

,
,


عباسی  با اشاره به قانون مجازات اسلامی، ساخت و خرید و فروش مواد منفجره و محترقه جرم محسوب می‌شود تصریح کرد: در این رابطه یک نفر دستگیر و پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی شد.

,
,


این مقام انتظامی در پایان از خانواده ها خواست ضمن کنترل و نظارت بر فرزندان خود، آن ها را از خطرات استفاده از مواد محترقه و آتش زا آگاه کرده و از استفاده چنین موادی بر حذر دارند.

,
,

 

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه