فرماندار قاین در مراسم جشن نیکوکاری:
کمک به هم نوعان یک توفیق الهی است/ همه روزها روز نیکوکاری است
فرماندار قاین گفت: کمک به دیگران و اقشار نیازمند مختص یک روز نیست؛ بلکه همه روز های خداوند، روز نیکوکاری در حق همشهریان و همنوعان می باشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازنسیم قائن ، کهن ترابی فرماندار قاین در مراسم جشن نیکوکاری در دبستان آزادی قاین ضمن تبریک فرارسیدن میلاد حضرت زهرا (س) و همچنین عید نوروز، اظهار داشت:اگر خداوند مشکل بنده ای را بدست یکی از ما انسان ها حل می کند؛ این کار یک توفیق الهی برای ما است و اگر کسی نیازی داشت و برای کمک به سمت ما آمد؛ هر طوری که دستش را بگیریم بدانید که در آن روز خداوند به ما توجه و عنایت ویژه ای کرده است که حل مشکل دیگری را در دستان ما قرار داده است
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نسیم قائن,وی افزود: این توفیق بسیار بزرگی از سوی خداوند به انسان است که بتواند مشکل هم وطن و همنوع خودش را حل نماید.
,فرماندار در ادامه تصریح کرد: ما حدیثی از معصومین داریم که دستی که با آن صدقه به دیگری می دهید، آن دست را ببوسید به جهت اینکه کار بسیار بزرگی انجام داده اید. شاید بعضی ها ناراحت بشوند که برخی از اقشار نیازمند برای کمک به سمت آنان می روند،ولی این را نمی دانند که این یک نسیم رحمت الهی است که انسان را در آن نسیم قرار می دهد تا بتواند برای تعالی و کمال خودش از این فرصت بدرستی استفاده نماید.
,کهن ترابی تصریح کرد: کمک به همنوع در همه ادیان الهی و مکاتب بشری وجود دارد و به انجام آن توصیه و تشویق شده است. لذا کمک به دیگران و اقشار نیازمند مختص یک روز نیست؛ بلکه همه روز های خداوند، روز نیکوکاری در حق همشهریان و همنوعان می باشد.
,وی گفت: امیدواریم بتوانیم در بحث کمک کردن به دیگران فرهنگ سازی مناسبی در سطح شهرستان انجام بدهیم و منیت ها را کنار بگذاریم و همه، ما، شویم تا بتوانیم در جهت کمک به همشهریان و افرادی که نیازمند هستند؛ گام های مؤثری برداریم.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه