رئیس اتفاقات برق دیشموک خبر داد:
عملیات توسعه شبکه برق روستاهای محروم دیشموک شروع شد
رئیس اتفاقات برق دیشموک گفت: عملیات تبدیل سیم به کابل و توسعه شبکه برق روستاهای دیشموک با اعتبار یکمیلیارد و چهارصدمیلیون تومان آغاز شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از شهرستان کهگیلویه، جبار فاطمی کیا رئیس اتفاقات برق دیشموک اظهار کرد: عملیات تبدیل سیم به کابل و توسعه شبکه برق روستاهای دیشموک با اعتبار یکمیلیارد و چهارصدمیلیون تومان آغاز شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شهرستان کهگیلویه,وی افزود : 4پیمانکار در حوزه روستاهای اسفند ان، درغک، امام زاده میرسالار(ع) و سربیشه شروع بکار کرده اند.
,فاطمی تصریح کرد: 5 پیمانکار دیگر هم از روزهای آینده شروع بکار می کنند .
,وی با بیان اینکه، کار تبدیل سیم به کابل روستایی دیشموک با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و چهارصد میلیون تومان شروع شده، خاطرنشان کرد: حدود 250لامپ روشنایی، 15تابلو روشنایی نیز نصب شده است.
,رئیس اتفاقات برق دیشموک گفت: در همین راستا به 120 خانوار روستایی بخش دیشموک هم برق رسانی می شود.
,فاطمی کیا متذکر شد: در روستاهای دشتک علیاء و سفلی، سرتنگ درغک، ده تل سربیشه، امامزاده میرسالار(ع) و پس اشکفت، نسه، دلی پاتاوه و رودسمه و همچنین بنه کلو و سرغل از دیشموک عملیات تبدیل سیم به کابل و توسعه شبکه برق انجام می شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه