کتاب های درسی دانشگاه پیام نور الکترونیکی می شود
معاون اداری، مالی و عمرانی دانشگاه پیام نور کشور اظهارکرد: با برنامه ریزی و ایجاد زیرساخت در ٢٠ سال آینده، تمامی کتابهای درسی مجازی شود و سیستم دانشگاه پیام نور کاملا مجازی می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از لوار؛ فیصل حسنی، معاون اداری مالی و عمرانی پیام نور کشور در نشست با اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه پیام نور بندرخمیر گفت: باتعاملات مناسب با دولت و مجلس و وزارت علوم و مدیریت خوب رییس دانشگاه پیام نور کشور بسیاری از دغدغه های گذشته برطرف شده و نه تنها شرایط نگران کننده ای نداریم بلکه بسیار امیدوار هستیم و آینده روشنی را برای دانشگاه متصور هستیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از, لوار, ؛ فیصل حسنی، معاون اداری مالی و عمرانی پیام نور کشور در نشست با اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه پیام نور بندرخمیر گفت: باتعاملات مناسب با دولت و مجلس و وزارت علوم و مدیریت خوب رییس دانشگاه پیام نور کشور بسیاری از دغدغه های گذشته برطرف شده و نه تنها شرایط نگران کننده ای نداریم بلکه بسیار امیدوار هستیم و آینده روشنی را برای دانشگاه متصور هستیم.,
وی با اشاره به اینکه سیاست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مجازی کردن دانشگاه پیام نور است، اظهار داشت: پیام نور تلاش می کند با برنامه ریزی و ایجاد زیرساختت های اینترنتی و تولید محتوا به صورت الکترونیکی در طی ٢٠ سال آینده، تمامی کتابهای درسی مجازی شود و سیستم دانشگاه پیام نور کاملا مجازی می شود.
,
معاون اداری مالی و عمرانی پیام نور کشور با اشاره به درخواست کارکنان در خصوص تبدیل وضعیت بیان کرد: بحث تعدیل نیرو در پیام نور وجود ندارد و حتی اگر واحدیی تجمیع شود باز هم کارمند آن واحد بیکار نمی شود و همچنین تلاش برای تبدیل وضعیت نیروهای قراردادی وجود دارد و حتی سیاست دانشگاه بر این است که تمامی نیروهای شرکتی به نیروهای دانشگاه تبدیل شوند تا دیگر هیچ نیروی شرکتی نداشته باشیم.
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه