به همت خیر نیکوکار؛

۷۲۵ دست لباس به ایتام دورودی اهدا گردید

۷۲۵ دست لباس به ایتام دورودی اهدا گردید
مدیر کمیته امداد شهرستان دورود گفت: یک خیر غیر بومی ۷۲۵ دست لباس به ایتام دورودی تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) دورود اهدا کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بازتاب گهر؛ اسدالله اسدی مدیر کمیته امداد دورود با اعلام این خبر افزود: یک خیر نیکوکار تعداد 725 دست لباس از نوع بچه‌گانه به مددجویان تحت‌ حمایت و نیازمندان اختصاص داد که در یک برنامه منظم توزیع خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازتاب گهر,

اسدی در ادامه عنوان کرد: این لباس ها به ارزش ۳۵۰ میلیون ریال به ایتام دورودی تحت‌ حمایت کمیته امداد اهدا گردید.

,

وی در پایان با اشاره به اینکه این فرد هرساله کمک‌های زیادی به محرومان می کند افزود: در قرآن و احادیث اسلامی بر حمایت محرومان سفارش شده است و الگوی حکومت‌داری اسلامی و انقلاب اسلامی ایران با تعلیم و تربیت دینی عجین شده و انسان‌های با ایمان، راسخ و خداترس با قانون‌مداری می‎توانند اهداف والای نظام را محقق کنند.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه