به عنوان یک نماینده مجلس موضوع توهین به مقدسات مردم را پیگیری میکنم
نماینده مردم رباطکریم وبهارستان در مجلس شورای اسلامی گفت: بنده به عنوان یک نماینده مجلس یک مسئول نظام مسئله توهین به مقدسات مردم خراسان جنوبی را پیگیری میکنم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری طبس نیوز، حجت الاسلام حسن نوروزی در یادواره شهدای روستای محمدآباد طبس گفت: شما بهترین امت هستید از حیثیت و شرف اسلامیتان دفاع کنید، نهی از منکر به همین معناست که باید زشتی ها و پلیدی ها را از جامعه بزداییم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طبس نیوز,وی افزود: من افتخار میکنم به روحانیان و همسنگران خودم، مردم مسلمان و ولایتمدار خراسان جنوبی که همه در مقابل یک انسان کم توجه و کم ارزشی که به مقدسات این مملکت و به شرف ملی مردم ولایتمدار خراسان جنوبی توهین کرده است، ائمه جمعه و روحانیت و همه مردم ایستاده اند.
,نماینده مردم رباطکریم وبهارستان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: از دیروز که من در این منطقه هستم ده ها نفر تماس گرفتند که در سخنرانی فردا شب ابراز انزجار ما را از آن شخصی که به حیثیت و شرف ملی و ایرانی این منطقه اهانت کرده است اعلام کنید و من هم به عنوان یک تکلیف شرعی و به عنوان یک نماینده مجلس و یک مسئول نظام این مسئله را پیگیری میکنم.
,وی ادامه داد: ممکن است خودش اهل انحرافاتی باشد حق ندارد در منطقه ای که ولایتمدار و مومن و متدین هستند به حیثیت آنها توهین کند و مثلا بگوید چرا این منطقه مثل فلان منطقه نیستند.
,حجت الاسلام نوروزی تاکید کرد: همه خراسان، رضوی و مقیم امام رضا(ع) هستند و منطقه خراسان، منطقه شیعی ولایتمداری است که الهام از امام رضا(ع) گرفته است و در مقابل هر کسی که بخواهد ما را از امام رضا(ع) جدا کند خواهد ایستاد.
,وی ادامه داد: افرادی که وقتی در جایی گماشته و مغرور می شوند حق ندارند بخواهند افکار خود را منتقل کنند.
,سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی گفت: یک نماینده طبق قانون اساسی نماینده همه ملت است و ما از مردم دفاع خواهیم کرد نسبت به این ناراحتی که از شخص اهانت کننده به روش و سلیقه و شیعه گری مردم پیروی از ولایت دارند و طبیعتا این مطلب به گوش بزرگانشان خواهد رسید.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه