برای نخستین بار؛

صدور پروانه ساخت و ساز در منطقه شرف آباد شهر یاسوج آغاز شد

صدور پروانه ساخت و ساز در منطقه شرف آباد شهر یاسوج آغاز شد
شهردار یاسوج از آغازصدور پروانه ساخت و سازدر منطقه شرف آباد و بخشی از نجف آباد و اکبرآباد برای نخستین بار خبر داد .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس ،محمدعلی جاوید روز شنبه درجمع مدیران شهری یاسوج افزود : این اقدام مفید با پیشنهاد شهرداری یاسوج و وتصویب کمیسیون ماده پنج به اجرا در آمده است .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,  ،,

وی اظهار داشت : براین اساس شهروندان این مناطق جهت اخذ پروانه برای املاک خود به شهرداری یاسوج مراجعه کنند .

,

شهرداریاسوج با بیان اینکه پیش از این ظلمی مضاعف به شهروندان ساکن در شرف آباد ، نجف آباد و اکبر آباد وارد شده بود گفت:متاسفانه مشاورطرح دراین سه منطقه کاربری املاک را ذخیره مسکونی وذخیره توسعه شهری معرفی کرده که این موضوع باعث شده تا مالکان نتوانند به نحو مطلوب از املاک خود استفاده کنند .

,

وی افزود :هم چنین این مشکل باعث شده تا شهروندان بدون رعایت ضوابط نسبت به تفکیک اراضی وساخت وساز اقدام کنند .

,

جاوید با اینکه به دلیل  مغایرت کاربری این املاک با کاربری مسکونی ، صدور پروانه برای اینگونه املاک امکان پذیر نبوده است اظهارداشت:  این موضوع درگذشته نه تنها نگرانی شهروندان را در پی داشته بلکه عاملی برای رواج ساخت و سازهای خلاف و شبانه بوده است .

,

شهردار یاسوج گفت : با این حال شهرداری یاسوج مصمم است این معضل را برای همیشه مرتفع کند تا شهروندان از سردرگمی ومشکلات دیگر خارج شوند .

,

وی ادامه داد : براین اساس موضوع درکمیسیون ماده پنج مطرح و به تصویب رسید تا شهروندان با مراجعه به شهرداری بتوانند برای املاک خود پروانه ساخت وسازدریافت کنند .

,
جاوید اظهار داشت: این حرکت به ساخت وسازهای اصولی با کاربری تعریف شده کمک خواهد کرد.
,
 
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه