فرمانده انتظامی شهرستان اسلام آبادغرب خبر داد:

کشف بیش از 9 هزار عدد انواع مواد محترقه در اسلام آبادغرب

کشف بیش از 9 هزار عدد انواع مواد محترقه در اسلام آبادغرب
فرمانده انتظامی شهرستان اسلام آبادغرب از کشف بیش از 9 هزار عدد انواع مواد محترقه غیراستاندارد در بازدید از واحدهای صنفی خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  اسلام آباد خبر، سرهنگ بهروز سرتیپ نیا با اعلام این خبر گفت: در راستای اجرای طرح نظارت بر اماکن و جلوگیری از فروش و توزیع مواد محترقه و نیز رسیدگی به گزارشات مردمی، بازرسی از واحدهای صنفی در دستور کار مأموران پلیس امنیت عمومی شهرستان قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اسلام آباد خبر,

 

,

وی افزود: عوامل انتظامی در بازرسی از این واحدها، 9 هزار و 200 عدد انواع مواد محترقه غیر استاندارد کشف کردند، همچنین متهمان دستگیر شده نیز با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.

,

 

,

فرمانده انتظامی شهرستان اسلام آبادغرب با اشاره به اهمیت آگاه‌سازی نوجوانان نسبت به خطرات استفاده از مواد محترقه به والدین توصیه کرد: در ایام پایانی سال بر رفتار فرزندان خود نظارت بیشتری داشته باشند و در صورت اطلاع از اماکن توزیع مواد محترقه مراتب را از طریق مرکز فوریت‌های پلیس 110 گزارش دهند.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه