شب گذشته برگزار شد؛

یادواره ای برای تنها شهید یک روستای ۹ خانواری در جغتای+ تصاویر

یادواره ای برای تنها شهید یک روستای ۹ خانواری در جغتای+ تصاویر
اولین یادواره تنها شهید روستای 9 خانواری و محروم شادمان واقع در منتهی الیه غربی شهرستان جغتای برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پیام جغتای، شب گذشته حسینیه ابالفضلی روستای کوچک و محروم شادمان در منتهی الیه غربی شهرستان جغتای شاهد اولین یادواره تنها شهید این روستا بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیام جغتای,

این مراسم با حضور خانواده شهید علی اکبر شادمانی، امام جمعه شهرستان، فرمانده سپاه ناحیه جغتای و مسول بنیاد شهید این شهرستان برگزار شد و در آن پس از سخنرانی امام جمعه جغتای و مرثیه سرایی یکی از مداحان اهل بیت(ع)، از خانواده تنها شهید این روستای ۹ خانواری تجلیل شد.

,

یادآور می شود: شهید علی اکبر شادمانی در پنجمین روز از اردیبهشت سال۶۲ برای دومین بار  به عنوان سرباز وظیفه از سوی سپاه پاسداران به منطقه مهران اعزام می شود و سر انجام پس از سه ماه حضور در این منطقه در تاریخ ۱۳۶۲/۰۵/۱۳ و به علت اصابت ترکش به سر و سینه به شهادت می رسد.

,

, , , , , , , , , , , , ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه