بازدیداستاندار ازپروژه های نیمه تمام آشتیان
استاندار مرکزی عصر جمعه از پروژه های نیمه تمام شهرستان آشتیان بازدید کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از دیار آفتاب محمد حسین مقیمی در جریان بازدیداز شهرک صنوف مزاحم شهرستان آشتیان ,از شهرداری خواست برای رفع مشکلات این شهرک تلاش کند تا زمینه حضور سرمایه گذاران فراهم شود.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, دیار آفتاب,
وی در بازدید از مجتمع فرهنگی سید جلال الدین آشتیانی نیز با اشاره به پیشرفت ۷۰ درصدی این مجتمع گفت: نسبت به تسریع در تکمیل آن اقدام شود تا در اختیار جوانان این شهرستان قرار گیرد.
استاندار مرکزی همچنین از تصفیه خانه فاضلاب ، ساختمان پایش محیط زیست ، دارالقرآن تبلیغات اسلامی ، پروژه مسکن مهر و دانشگاه آزاد اسلامی شهرستان آشتیان بازدید کرد.
گفتنی است در این مراسم معاون هماهنگی امور عمرانی، مشاور و مدیر کل حوزه استاندار و مشاور و مدیرکل حراست استانداری، امام جمعه شهرستان آشتیان، فرماندار شهرستان آشتیان و مدیران شهرستانی نیز استاندار را همراهی می کردند.
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه