رئیس شبکه بهداشت و درمان مانه و سملقان؛
۱۵ مرکز جامع خدمات سلامت در شهرستان فعالیت می کنند
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان مانه و سملقان از فعالیت ۱۵ مرکز جامع خدمات سلامت در شهرستان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آشخانه، دکتر بازخانه ای رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان مانه و سملقان گفت:شهرستان مانه وسملقان دارای 15 مرکز جامع خدمات سلامت است که از این تعداد یک مرکز شهری و 11 مرکز روستایی هستند و سه مرکز شهری روستایی نیز ارائه خدمات دارند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آشخانه،,وی افزود : امسال با افتتاح مراکز اینچه علیا و خرتوت دو مرکز روستایی به مراکز این شهرستان افزوده شد و تعداد مراکز روستای به 11 مورد افزایش یافت.
,بازخانه ای گفت: مراکز شهری روستایی در قاضی ،شهرآرا و پیش قلعه و یک مرکز شهری شامل مرکز آشخانه در این شهرستان خدمات بهداشتی درمانی ارائه می کنند.
,وی افزود : سال آینده مرکز خدمات جامع سلامت شهری قاضی،مراکز جامع سلامت روستایی پیش قلعه ،بهکده رضوی و اسلام آباد، پایگاه اورژانس 115 مهمانک، پانسیون مرکز جامع خدمات سلامت روستایی کهنه جلگه ،خانه بهداشت زو علیا و پایگاه شماره 3 مرکز جامع سلامت شهری در دست ساخت،احداث و تکمیل قرار می گیرند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه