جشنهای نجومی به بهانه چهارشنبه سوری با حمایت برخی از مدیران

جشنهای نجومی به بهانه چهارشنبه سوری با حمایت برخی از مدیران
با حمایت و همراهی برخی از مدیران، باغ های مجلل اطراف شهر کرمانشاه برای برگزاری جشنهای پرهزینه به بهانه چهارشنبه سوری آماده می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  مرصاد، با حمایت و همراهی برخی از مدیران، باغ های مجلل اطراف شهر کرمانشاه برای برگزاری جشنهای پرهزینه به بهانه چهارشنبه سوری آماده می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصاد,

 

,

بر اساس این گزارش، در حالی که جمعیت زیادی از مردم کرمانشاه را جوانهای بیکار و اقشار آسیب پذیر تشکیل می دهند بلیط ورودی این جشنها به صرف شام و تماشای رقص در سالن های مختلط از ۱۰۰ هزار تومان آغاز می شود.

,

 

,

معلوم نیست در کنار این هزینه های نجومی برای پولدارها مسئولین شهری و دولتی برای مردم عادی کوچه و خیابان چه برنامه سالم و کم هزینه ای را در نظر گرفته اند اما کارشناسان، این برنامه ریزی ها را ناشی از وجود مدیران دولتی و شهری می دانند که ثروت و سطح زندگی آنها قابل مقایسه با اکثریت مردم استان محرومی چون کرمانشاه نیست.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه