رئیس اداره ورزش و امور جوانان سراوان خبر داد؛

حضور ۲۵ نفر در دوره آموزشی داوری درجه ۳ والیبال در سراوان

حضور ۲۵ نفر در دوره آموزشی داوری درجه ۳ والیبال در سراوان
رئیس اداره ورزش و امور جوانان شهرستان سراوان از برگزاری دوره آموزشی داوری درجه ۳ والیبال در این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شستون،  محمد رضا گمشادزایی رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان سراوان اذعان داشت: طی هماهنگی های صورت گرفته، دوره آموزشی داوری درجه ۳ والیبال از امروز به مدت سه روز در این شهرستان آغاز شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شستون،,
وی افزود: در این دوره آموزشی ۲۵ نفر از ورزشکاران بانوان و آقایان حضور دارند.
,
رئیس اداره ورزش و امور جوانان شهرستان سراوان خاطر نشان کرد: مدرس این دوره آموزشی آقای شفقی از مدرسان مورد تأیید فدراسیون والیبال جمهوری اسلامی ایران است.
,
گمشادزایی با اشاره به اینکه والیبال یکی از رشته های پرطرفدار در شهرستان است، گفت:از شرکت کنندگان در پایان دوره آزمون عملی و تئوری گرفته می شود و در صورت اخذ نمره قبولی، گواهی نامه داوری درجه ۳ تعلق می گیرد.
,
وی تصریح کرد: محل برگزاری آموزش تئوری در دفتر هیئت فوتبال شهرستان و محل برگزاری دوره عملی در سالن عصمت پناه مجموعه ورزشی شهید مولوی فیض محمد حسین بر در حال برگزاری است.
,
 
,
 
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه