logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

خواب زمستانی تشکلات معلمی و "ماهیگیری" کانون صنفی معلمان در تجمعات فرهنگیان

خواب زمستانی تشکلات معلمی و "ماهیگیری" کانون صنفی معلمان در تجمعات فرهنگیان
سیاست زدگی و نشانه رفتن نوک پیکان اعتراض به اصل نظام، آن گونه که در سال 88 اتفاق افتاد از خصوصیات فعالیت های این کانون است که متاسفانه در خواب زمستانی سایر تشکلات صنفی معلمان، سازماندهی اعتراضات صنفی را بر عهده دارد و نهایتا بهره برداری سیاسی خود را از آن می کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان بسیج فرهنگیان، پنج شنبه هفته گذشته، معلمان شهرهای مختلف کشور تجمعاتی در اعتراض به اوضاع و احوال معیشتی، منزلتی و اعتراض به تبعیض و وعده های بر زمین مانده مسئولانبرگزار کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

بررسی معلمان شرکت کننده در این تجمعات نشان می داد که فرهنگیان، فارغ از هر تقسیم بندی و سلیقه سیاسی تنها با انگیزه نشان دادن گلایه خود نسبت به تبعیض و سایر مسائل صنفی در این اعتراضات حاضر شده اند، متولی این فراخوان ها هم کمپین کشوری پیگیری خواسته های صنفی فرهنگیان کشور بود که مدتی است در یکی از شبکه های اجتماعی موبایلی در میان فرهنگیان محبوب شده است.

,

این تجمع بنا بود برای خواسته های صرفا صنفی فرهنگیان برگزار شود اما انتشار تصاویری از برخی محکومین امنیتی و درخواست آزادی آنها ذهن را به سمت بهره برداری سیاسی فرصت طلبان سیاسی برد. کانون صنفی معلمان که علاقه فراوانی برای قیمومت فرهنگیان دارد و برخی از اعضای آن سابقه محکومیت امنیتی و فعالیت علیه نظام خصوصا در فتنه سال 88 را دارند این بار هم با انتشار عکس یک محکوم امنیتی در این تجمع، سعی بر مصادره این تجمعات نموده است!

,

سیاست زدگی و نشانه رفتن نوک پیکان اعتراض به اصل نظام، آن گونه که در سال 88 اتفاق افتاد از خصوصیات فعالیت های این کانون است که متاسفانه در خواب زمستانی سایر تشکلات صنفی معلمان، سازماندهی اعتراضات صنفی را بر عهده دارد و نهایتا بهره برداری سیاسی خود را از آن می کند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه