نماینده فومن و شفت در مجلس شورای اسلامی؛

به برکت انقلاب، ملت غیور ما مدافعان و شهدای حرم لقب می گیرند

به برکت انقلاب، ملت غیور ما مدافعان و شهدای حرم لقب می گیرند
حجت الاسلام مهدی افتخاری نماینده فومن و شفت در مجلس شورای اسلامی، امروز در پیامی فرارسیدن روز تکریم مادران شهدا و روز بزرگداشت مقام شهدا را گرامی داشت و گفت:به برکت انقلاب، ملت غیور ما مدافعان و شهدای حرم لقب می گیرند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بهجت نیوز؛ حجت الاسلام مهدی افتخاری نماینده فومن و شفت در مجلس شورای اسلامی در پیامی فرارسیدن روز تکریم مادران شهدا و روز بزرگداشت مقام شهدا را گرامی داشت و گفت:به برکت انقلاب، ملت غیور ما مدافعان و شهدای حرم لقب می گیرند. متن این پیام به شرح ذیل است:

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بهجت نیوز,

بسم الله الرحمن الرحیم
«تکریم شهیدان تکریم ایثار و اخلاص است»
(مقام معظم رهبری مدظله العالی)

,
,
,

در دین مبین اسلام، ایثار و شهادت در راه خدا بالاترین و ارزشمندترین حرکت الی الله است. شهادت، انتخابی آگاهانه و تحول خواهانه در مسیری روشن و مبتنی برشناخت تؤام با اراده، اختیار و آزادی بوده که راهی برای مبارزه علیه موانع رشد و تکامل و انحرافات فکری است و مجاهد فی سبیل الله این انتخاب را همزمان با گذشت از جان و هستی خویش و حیاتی جدید مبتنی بر بصیرت به جامعه بشری اهداء می کند.

,

بدون تردید، شهدا با شناخت صحیح مسیر، ضمن برداشتن موانع با صیانت از سلسله متحد و متعهد مدافعان اسلام و انقلاب، حرکت در مسیر هدایت را ادامه داده و اهداف عالیه منطبق با دستورات دین و شریعت، یعنی اسلام عزیز را، برای فرزندان این سرزمین استحکام بخشیدند و تثبیت ارکان حیات بخشِ انقلاب را تضمین نمودند.

,

در آن روزهای حساس و سرنوشت ساز ، رادمردانی از جنس عشق و ایثار از نسل خمینی کبیر (ره) وارد میدان های جنگ حق علیه باطل شدند و با رشادتِ خویش در مقابل تجاوز هشت ساله دشمنان این آب و خاک، شرافتمندانه ایستادند، همانهایی که در پیروی از اسطوره ایثار و شهادت حضرت ابا عبدالله الحسین (ع)، گرانبهاترین گوهر عمر را بر طبق اخلاص نهادند تا از عزت و آزادگی و انقلاب اسلامی حراست و پاسداری کنند.

,

و چه عاشقانه شاهد حضور همه طیف ها اعم از جوانان و مردان و زنان غیور بودیم که با احساس تعهد و دِین به اسلام و انقلاب، شکوهمندانه در صحنه دفاع از انقلاب اسلامی در جبهه ها، خم به ابرو نیاوردند.
از غواصان دریادل حماسه های بزرگ و غرورآفرین گرفته تا خلبانان بلندپروازِ آسمان های غیرت و تعصب که بدون شک نام خویش و خانواده شان را در تاریخ پرافتخار ایران اسلامی تا ابد جاودانه ساختند.

,
,

و اما امروز در سایه عنایات خاصه حضرت حق و الگوی جاودانِ بجا مانده از شهادتِ مردانِ به حق پیوسته یعنی فداکاری و ایثار، ترویج و تبلیغ فرهنگ شهادت طلبی و شهید پروری و حراست از اندیشه بیدار حافظان و حارسان دوران دفاع مقدس برآحاد جامعه ، امری ضروری است و برای استحکام مبانی اعتقادی و مبارزه با هجمه های فرهنگی بهترین و مؤثرترین راه حفظ ، تقویت و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت است.
و در سایه همین فرهنگ شهادت طلبی و ایثار است که آتش نشانان ما آنچنان حماسه ای را با فداکاری مثال زدنی شان خلق می نمایند و امروز به برکت این نظام و انقلاب، ملت غیور ما حافظان، مدافعان و شهدای حرم لقب می گیرند.

,
,

در روز وفات حضرت ام البنین علیها السلام، که با اهدای فرزندان و قربانی کردن آن ها در راه آرمان های حسین علیه السلام جهاد نمود ؛ در مقابل ایثار ، صبر و استقامت همه مادران شهدا به نشانه احترام سر تعظیم فرود می آوریم.

,

سلام و درود خداوند بر همه شهیدان گلگون کفن انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی به ویژه شهیدان سرافرازِ شهرستانهای فومن و شفت و پدران و مادران شهدا که صبورانه ، سربازانی غیور و مؤمن را برای انقلاب و مکتب ماندگارِ شهادت تربیت نمودند؛
سلام و درود بر همسران با گذشتِ شهدای به حق پیوسته که همانند رُباب و ام لیلا با متانت و شکیبایی، ایستادگی و ایثار نمودند و بر فرزندان عزیز و استوارِ شهدا که با درخشش در عرصه های گوناگون علمی و اخلاقی، راه پدران خود را پاسداری می کنند.
سلام و درود خداوند متعال بر برادران و خواهران و خانواده های معزز شهدا که خانه هر شهید را سنگر محکمی از بصیرت و دفاع از ولایت فقیه و ارزش های شهیدان قرار داده اند و بر آزادگان عزیز که سرافرازانه در دام اسارت دشمن متجاوز، ترانه آزادی، سربلندی و عزت را سُرودند و سلام بر جانبازان رشید اسلام، شهیدان زنده تاریخ که دلاورمردانه، رنج و درد سنگینِ ناشی از جراحت های دشمن را متحمل گردیده و اسطوره های صبر و استقامت و قهرمانان زنده تاریخ شدند؛
و در پایان سلام و درود و رحمت خداوند بر یگانه معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) که فرهنگ شهادت و شهادت طلبی را در بین اقشار جامعه نهادینه ساختند و آرزوی سلامتی و طول عمر برای مقام معظم رهبری (حفظه الله) که ادامه راه انقلاب تنها در سایه توجه به منویات و فرامین رهبری عزیز ، مستحکم و مطمئن تداوم خواهد داشت؛

,
,
,
,

یقیناً انتخاب سالگرد تأسیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به نام روز بزرگداشت شهدا و روز تکریم مادران و همسران شهدا ، انتخابی هوشمندانه و از روی شناخت دقیق و عمیق از جایگاه ارزشمند و والای شهدای گرانقدرِ اسلام و انقلاب اسلامی است و همه ما وظیفه داریم که همچون همیشه در روز شهید، از شهدا و خانواده های معظم شهدا و ایثارگران، که آرامش و آسایش نظام جمهوری اسلامی ثمره و پاداش به حقِ خون آنهاست به نحوی شایسته تجلیل و تکریم کنیم.

,

محمدمهدی افتخاری
“نماینده مردم غیور شهرستانهای فومن و شفت در دهمین دوره مجلس شورای اسلامی”

,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه