رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان:
سه واحد صنعتی گلستانی از رئیس جمهور تقدیر نامه میگیرند
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان گفت : در مراسم روز صنعت و معدن امسال سه واحد صنعتی استان گلستان از دستان رئیس جمهور تقدیرنامه می گیرند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از گلستان ما ؛ رمضان بهرامی در نشست خبری با خبرنگاران اعلام کرد: 10 تیرماه هرساله به عنوان روز صنعت و معدن نامگذاری شده و این به جهت تجلیل از مقام شامخ صنعتگران و واحدهای تولیدی زحمتکش است .
, شبکه اطلاع رسانی دانا, گلستان ما,بهرامی گفت : امسال سه واحد صنعتی استان گلستان در روز صنعت و معدن از دستان ریاست محترم جمهور لوح تقدیر می گیرند و این اولین بار است که اتفاق می افتد .
,وی این سه واحد صنعتی را در بخش صنعت ، معدن و خدمات عنوان کرد و گفت : فعلا به جهت اینکه شیرینی این انتخاب بیشتر شود از ذکر نام این واحدها تا زمان مراسم خودداری می کنم.
,رئیس خانه صنعت ، معدن و تجارت استان همچنین از خبرنگاران گلستانی خواست تا مراسم امسال روز صنعت و معدن در استان که در روز 18 تیر برگزار می شود را پوشش خبری مثبت دهند تا تلاشگران این عرصه بتوانند با دلگرمی بیشتری به کار خود ادامه دهند .
,بهرامی از رونمایی تمبر صنعت و معدن استان خبر داد و گفت : برای اولین بار است که چنین کاری انجام می شود و می تواند ذوق و شوق را به صنتعگران هدیه کند .
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه