رئیس مرکز بهداشت بروجرد:
پنج هزار کیلو ترشک و لواشک غیر مجاز در بروجرد کشف و ضبط شد
رئیس مرکز بهداشت بروجرد گفت: پنج هزار کیلو ترشک، لواشک و مواد اولیه غیر مجاز در بروجرد کشف و ضبط و در این راستا یک کارگاه پلمپ شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از بازتاب بروجرد "فریدون گودرزی" رئیس مرکز بهداشت بروجرد گفت: در پی بازرسی های مامورین شبکه بهداشت یک کارگاه خانگی که اقدام به تهیه ترشک و لواشک به صورت غیر مجاز می کرد پلمپ شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, , بازتاب بروجرد , بازتاب بروجرد, "فریدون گودرزی" رئیس مرکز بهداشت بروجرد , گفت: در پی بازرسی های مامورین شبکه بهداشت یک کارگاه خانگی که اقدام به تهیه ترشک و لواشک به صورت غیر مجاز می کرد پلمپ شد.,,
وی اضافه کرد: در این راستا مقدار پنج هزار کیلوگرم انواع ترشک، لواشک و مواد اولیه از این کارگاه کشف و ضبط شد.
,,
به گفته وی با توجه به طرح بسیج سلامت نوروزی، نظارت ها و کشت زنی ها افزایش یافته و با افرادی که به صورت غیر مجاز اقدام به تهیه مواد غذایی و خوراکی کنند برخورد می شود.
,,
گودرزی اظهار داشت: از ابتدای اجرای طرح بسیج سلامت نورزی تا کنون 825 کیلو گرم انواع مواد غذایی فاسد و تایخ گذشته کشف و ضبط شد است.
,,
وی بیان کرد: 12 مورد معرفی به مراجع قضایی و 2 مورد نیز پلمپ صورت گرفته است.
,,
رئیس مرکز بهداشت بروجرد تصریح کرد: سامانه 190 به صورت شبانه روز آماده دریافت هر گونه شکایت های بهداشتی است و شهروندان در صورت مشاهده موارد غیر بهداشتی سریعا با این سامانه تماس بگیرند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه