مدیرعامل باشگاه نساجی مازندران:

ورزشگاه شهدای ۷ تیر بابل برای بازی مناسب نبود

ورزشگاه شهدای ۷ تیر بابل برای بازی مناسب نبود
مدیرعامل باشگاه نساجی مازندران گفت: از شب قبل از مسابقه بارها به مسؤولان برگزاری گوشزد کردم که ورزشگاه شهدای 7 تیر ظرفیت گنجایش هواداران دو تیم را ندارد و برای این بازی مناسب نیست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، عبدالحمید رمضانی در گفت‌وگو با بلاغ، به حواشی دیدار روز گذشته نساجی و خونه‌به‌خونه بابل اشاره و اظهار کرد: از شب قبل از مسابقه بارها به مسؤولان برگزاری گوشزد کردم که ورزشگاه شهدای 7 تیر ظرفیت گنجایش هواداران دو تیم را ندارد و برای این بازی مناسب نیست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا،, بلاغ,

وی افزود: وقتی به افسر بازی اخطار دادم که بازی در 7 تیر مشکل‌ساز می‌شود وی به من گفت که پلان کشیدیم و اتفاقی نمی‌افتد و دیدیم که چه فاجعه‌ای رخ داد.

مدیرعامل باشگاه نساجی مازندران تصریح کرد: در ورزشگاه بابل به بچه‌ها و هواداران ما حمله کردند و با میله‌گرد به جان آنها افتادند.

رمضانی خاطرنشان کرد: فوتبال با چه قیمتی برگزار می‌شود و ما همچنین فوتبالی را نمی‌خواهیم.

وی در پایان گفت: فوتبال بدون داشتن تأمین جانی و امنیت به درد کسی نمی‌خورد.
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه