رئیس اداره تعاون روستایی دهگلان خبرداد:

۳۰ تن میوه شب عید با هدف تنظیم بازار در دهگلان توزیع می شود

۳۰ تن میوه شب عید با هدف تنظیم بازار در دهگلان توزیع می شود
رئیس اداره تعاون روستایی دهگلان از توزیع ۳۰ تن میوه با هدف تنظیم بازار خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجتبی اسدی رئیس اداره تعاون روستایی شهرستان دهگلان در گفتگو با خبرنگار دهگلان شیدا اظهار داشت: جهت تنظیم بازار 30 تن میوه در دهگلان توزیع خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دهگلان شیدا,



 وی افزود: توزیع میوه از 22 اسفند با دو غرفه توزیع در دهگلان و یک غرفه توزیع در شهر بلبان آباد شروع شده است.


 اسدی گفت: میوهای تنظیم بازار شب عید 20 تن پرتقال که 15 تن وارداتی و 5 تن پرتقال تامسونگ به قیمت هرکیلو 2100 تومان و 10 تن سیب که قیمت هر کلیو 3200 تومان می باشد.


 رئیس اداره تعاون روستایی دهگلان گفت: تاکنون 4 تن سیب و پرتقال در شهرستان توزیع شده و توزیع آن تا دو روز بعد از عید هم ادامه دارد.

 

وی در ادامه گفت: میوه مورد نیاز شهروندان در پایان سالجاری و در ایام نوروز تامین و توزیع می گردد و مشکلی در این خصوص وجود ندارد.

 

انتهای پیام/

 

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه