logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  2. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  3. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  4. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  5. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  6. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  7. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  8. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  9. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  10. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  11. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  12. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  13. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  14. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  15. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  16. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  17. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  18. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  19. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  20. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!

مدیرعامل فولاد مبارکه در بندرعباس:

برنامه‌های تحقیقاتی فولاد نیازمند هم‌افزایی مدیران است

برنامه‌های تحقیقاتی فولاد نیازمند هم‌افزایی مدیران است
مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان از ایجاد کارخانه فولاد نورد گرم به موازات طرح توسعه علمی مجموعه فولاد هرمزگان در فازهای بعد اشاره کرد و افزود: اقدامات و برنامه‌های علمی وتحقیقاتی مستلزم همکاری و هم‌افزایی تمام مدیران و کارکنان برای ارتقای تولید و اقتصاد کشور است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرگزاری علم و فناوری از هرمزگان، مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان با اشاره به آغازعملیات احداث فاز دوم فولاد هرمزگان در سال 96 اظهار داشت: با توجه به اینکه فولاد هرمزگان با هدف صادرات محصول ایجاد شده نیاز نیست که سنگ آهن معادن جنوب کشور به مرکزحمل و پس از تولید فولاد در کارخانجات اصفهان به هرمزگان حمل شود بلکه با افزایش ظرفیت تولید هرمزگان می‌توانیم هزینه‌های تولید را کاهش و با بازارهای جهانی رقابت کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرگزاری علم و فناوری,

بهرام سبحانی در ادامه تصریح کرد: دستیابی به تولید 10میلیون تن فولاد در هرمزگان نیازمند تجمیع و ادغام واحدهای کوچک فعال در بخش فولادسازی و ایجاد مجتمع‌های بزرگ فولاد در فضایی علمی با هدف رقابت با رقبای جهانی است.

,

مدیر عامل فولاد مبارکه اصفهان پرهیز از احداث واحدهای کوچک فولادسازی و تمرکز بر ایجاد مجتمع‌های بزرگ صنعت فولاد در هرمزگان را گامی  علمی برای کاهش هزینه ها و افزایش تولید دانست و گفت: با ایجاد یک واحد عظیم تولید فولاد در هرمزگان فرصت رقابت با بازارهای جهانی را بدست می‌آوریم.

,

انتهای خبر/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه