اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

صاحب فیش نجومی، رئیس هیئت مدیره صندوق ملی محیط زیست شد ؛

مدیرانی که یک روز هم بیکار نمی مانند

مدیرانی که یک روز هم بیکار نمی مانند
وقتی امثال صفدرها را می بینم یاد پدران و جوانانی می‌افتم که هر روز به امید کسب روزی از خانه بیرون می‌روند تا در سر گذرها، چهارراه‌ها و میادین کسی آنها را برای کارگری روزمزد ببرد تا قوت لایموتی برای خانواده اش بتواند تهیه کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  ائل، امروز وقتی خبر فعالیت مجدد صفدر حسینی در مسند ریاست هیئت مدیره صندوق ملی محیط زیست را شنیدم، یاد مدیرانی افتادم که یک روز در این کشور بیکار نمی‌مانند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ائل,

مثلا همین جناب حسینی که روزی استاندار بوده فردایش وزیر و روزی رییس صندوق توسعه ملی؛ و در یک سال  جمعاً حدود ۶۸۶ میلیون تومان بابت حقوق از صندوق توسعه ملی گرفته است و مزایای عجیبی در فیش حقوقی وی شامل حق تلفن همراه (۳۶۰ هزار تومان)، ایاب و ذهاب (جالب اینکه مدیران ما خودروی دولتی به‌همراه راننده هم دارند)، هزینه پزشکی، هزینه‌های دندانپزشکی، اعیاد (بر اساس فیش‌های حقوقی موجود، تقریباً در بیشتر ماه‌های سال آقای رئیس بابت اعیاد، دریافتی داشته است و این غیر از دریافتی‌های عید نوروز است)، بهره‌وری سه‌ماهه، کمک‌هزینه اوقات فراغت فرزندان، کمک‌هزینه خرید لباس، کمک‌هزینه خرید کتاب، کمک‌هزینه سفر، کمک‌هزینه ورزش، کمک‌هزینه تحصیلی وجود داشته است.

,

زمانی که با این فیش حقوقی و فشار افکار عمومی ناگزیر کنار می رود، بی سر و صدا از صندوق ملی محیط زیست سر در آورد، صندوقی دولتی که مجمع آن متشکل از افرادی همانند معصومه ابتکار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، نوبخت رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، ظریف وزیر امور خارجه، طیب‌نیا وزیر اقتصاد و دارایی، نعمت‌زاده وزیر صنعت، معدن و تجارت، حجتی وزیر جهاد کشاورزی و  چیت‌چیان وزیر نیرو است که او را به عنوان رئیس انتخاب کرده اند.

,

وقتی امثال صفدرها را می بینم یاد پدران و جوانانی می‌افتم که هر روز به امید کسب روزی از خانه بیرون می‌روند تا در سر گذرها، چهارراه‌ها و میادین  کسی آنها را برای کارگری روزمزد ببرد  تا قوت لایموتی برای خانواده اش بتواند تهیه کند.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه