سه طرح توسعه گردشگری در سیریک به بهره برداری رسید+تصاویر
سه طرح و پروژه گردشگری در روستای کناردان از توابع بخش مرکز ی سیریک با اعتبار 3 میلیارد و دویست میلیون ریال به بهره برداری رسید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛میر مرسل ایزدی پور فرماندار شهرستان سیریک در گفتگو با خبرنگار آذینی با اشاره به بهره برداری از طرح توسعه گردشگری در سیریک اظهار کرد: این طرح ها شامل پهنه گردشگری روستای کناردان در حاشیه دریا و سواحل مکران شامل بوستان در سطح 2 هکتار ، خط انتقال برق فشار قوی، روشنایی و مسجد با زیر بنای 120 متر مربع با هدف توسعه گردشگری به بهره برداری رسید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آذینی ,وی افزود: این طرح ها از محل اعتبارات استانی و خیرین منطقه تامین شده است.
,ایزدی پور ابراز کرد: روستای کناردان با جمعیت 600 نفر در حاشیه دریای عمان و خلیج فارس و در فاصله 10 کیلومتری شمال شهر سیریک قرار دارد.
]
ارسال دیدگاه