به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از سپهرآیین، هم چنان اهالی بخش بام و صفی آباد از توابع شهرستان اسفراین با 43 روستا با جمعیتی بالغ بر 22 هزار و 800 نفری با پراکندگی گسترده با کاستی ها و کمبودهایی از امکانات بهداشتی درمانی دست و پنجه نرم می کنند، نبود درمانگاه شبانه روزی در بخش بام و صفی آباد یکی از مسائلی است که بارها این وبگاه در رسالت رسانه ای خود به آن پرداخته است، آبان ماه 92 در گزارشی با عنوان «صفی آبادی ها فقط درساعات اداری بیمار شوند» دغدغه های مردمی بخش بام و صفی آباد در نبود درمانگاه شبانه روزی قلم زدیم، خرداد 93 با مطلبی با عنوان «رنج مضاعف اهالی بام و صفی آباد هنگام بروز حوادث» سکانس هایی از کمبودها، نبودها و کاستی ها را از دید اهالی رسانه ای گذراندیم و خرداد 94 هم با نوشتاری از «محرومیت های بهداشتی بام و صفی آبادی ها» روایتگر رنج و درد اهالی این منطقه شدیم، روایت هایی که هربار مسئولان و متولیان را یک قدمی بیشتر به حل معضلات و مشکلات بهداشتی درمانی بام و صفی آباد نزدیک کرد. اما کماکان بام و صفی آبادی هرچند 3 مرکز بهداشتی و درمانی و 4 آمبولانس دارند، اما باید مراقب باشند، شبانه نیازی به مراجعه پزشک پیدا نکنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سپهرآیین، هم چنان اهالی بخش بام و صفی آباد از توابع شهرستان اسفراین با 43 روستا با جمعیتی بالغ بر 22 هزار و 800 نفری با پراکندگی گسترده با کاستی ها و کمبودهایی از امکانات بهداشتی درمانی دست و پنجه نرم می کنند، نبود درمانگاه شبانه روزی در بخش بام و صفی آباد یکی از مسائلی است که بارها این وبگاه در رسالت رسانه ای خود به آن پرداخته است، آبان ماه 92 در گزارشی با عنوان «صفی آبادی ها فقط درساعات اداری بیمار شوند» دغدغه های مردمی بخش بام و صفی آباد در نبود درمانگاه شبانه روزی قلم زدیم، خرداد 93 با مطلبی با عنوان «رنج مضاعف اهالی بام و صفی آباد هنگام بروز حوادث» سکانس هایی از کمبودها، نبودها و کاستی ها را از دید اهالی رسانه ای گذراندیم و خرداد 94 هم با نوشتاری از «محرومیت های بهداشتی بام و صفی آبادی ها» روایتگر رنج و درد اهالی این منطقه شدیم، روایت هایی که هربار مسئولان و متولیان را یک قدمی بیشتر به حل معضلات و مشکلات بهداشتی درمانی بام و صفی آباد نزدیک کرد. اما کماکان بام و صفی آبادی هرچند 3 مرکز بهداشتی و درمانی و 4 آمبولانس دارند، اما باید مراقب باشند، شبانه نیازی به مراجعه پزشک پیدا نکنند., سپهرآیین,یکی از اهالی بام و صفی آباد با اشاره به اینکه مراجعه با پزشک باید فقط در ساعت های حضور پزشک باشد، می گوید: در صورت بیماری آنی پزشکان دغدغه ای ندارند و از این جهت در زمینه حوزه سلامت، بهداشت و درمان در تنگنا هستیم.
«ارغیانی» با اشاره به اینکه ارتقای مرکز بهداشتی درمانی صفی آباد به یک درمانگاه شبانه روزی ضرورت دارد، می افزاید: جمعیت زیاد، پراکندگی نامناسب و تعدد روستاها در منطقه بیش از پیش راه اندازی درمانگاه شبانه روزی را در بخش بام و صفی آباد یک ضرورت می کند.
وی اظهار می دارد: از مسئولان و متولیان امر انتظار داریم برای راه اندازی درمانگاه شبانه روزی بیش از پیش اهتمام ورزند تا شاهد ارتقای وضعیت بهداشتی درمانی بام و صفی آباد باشیم.
دیگر شهروند صفی آبادی با بیان اینکه مردم این منطقه نیاز به درمانگاه شبانه روزی دارند، می گوید: هرچند از 2 سال گذشته بعد از اجرای طرح تحول نظام سلامت و استقلال دانشکده علوم پزشکی وضعیت بهداشت و درمان منطقه بهبود یافت اما بعد از آن تغییری چشمگیر نداشته است.
وی که تمایلی به ذکر نام خود ندارد، اظهار می دارد: مرکز بهداشتی و درمانی از ساعت 21 تا صبح روز بعد خدمات درمانی به مراجعه کنندگان جز موارد اضطراری ارائه نمی کند و از این جهت مردم با کاستی و کمبود جدی روبرو هستند.
وی خاطر نشان می کند: باید مسئولان و متولیان از فرماندار، بخشدار، نماینده و مدیران دانشکده علوم پزشکی برای ارتقای وضعیت موجود تلاش کنند و شاهد بهره برداری و ارتقای مرکز بهداشتی درمانی به درمانگاه شبانه روزی برای رفع نیازهای مردمی باشیم.
معاون بهداشتی دانشگده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسفراین هم با اشاره به اینکه بخش بام و صفی آباد 3 مرکز بهداشتی درمانی شامل مرکز بهداشتی درمانی روستاهای بام و دهنه اجاق و مرکز بهداشتی درمانی شهری روستایی شهید سهرابی را داراست، می گوید: اکنون 4 پزشک در مرکز صفی آباد و 2 پزشک در مراکز بام و دهنه اجاق به ارائه خدمات درمانی می پردازند.
دکتر «نادر نیک پرست» با اشاره به اینکه تا 2 سال گذشته مرکز بهداشتی درمانی صفی آبادفقط در ساعات اداری به ارائه خدمات می پرداخت، می افزاید: از یک سال و نیم گذشته ضمن ارتقای وضعیت مرکز صفی آباد، این مرکز 2 نوبته با شیفت های صبح و عصر شد که تا ساعت 21 به ارائه خدمات می پردازد.
وی با اشاره به حضور 6 پزشک، 6 ماما، 1 دندانپزشک، 2 پرستار، 1 بهداشت محیط در منطقه، می افزاید: پزشکان در مراکز بام و دهنه اجاق در غیر ساعات اداری به موارد اوژانسی رسیدگی می کنند و مردم صفی آباد هم بعد از ساعت 21 می توانند در صورت برزو مسئله ای اورژانسی به پزشک مراجعه نمایند و جز موارد اورژانسی و اضطراری پزشکان غیر ساعات مصوب پاسخگو نخواهند بود.
وی با بیان اینکه بخش بام وصفی آباد دارای 4 آمبولانس از جمله 2 آمبولانس در مراکز بام و صفی آباد و 2 آمبولانس اورژانس جاده ای در عباس آباد و گراتی در فاصله 14 و 45 کیلومتری شهر صفی آباد، است، اظهار می دارد: در صورت مسئله ای نیازمند اعزام بیمار به بیمارستان غیر سوانح و حوادث ترافیکی آمبولانس های بام و صفی آباد و در موارد اورژانسی سوانح و حوادث ترافیکی و تصادفات اورژانس 115 فوریت های پزشکی وارد عمل خواهد شد.
دکتر «نادر نیک پرست» با اشاره به اینکه به هر دلیلی از جمله تعمیر، سرویس یا مرخصی رانندگان به صورت مقطعی امکان خروج آن آمبولانس از مدار خدمت وجود دارد، اظهار می دارد: با تدبیر و برنامه ریزی تا زمان بازگشت آمبولانس به مدار، از بقیه آمبولانس ها برای امدادرسانی بهره خواهیم گرفت.
وی با اشاره به اینکه ارتقای مرکز صفی آباد به حالت شبانه روزی می تواند شامل ایجاد بیمارستان و یا ارتقا به درمانگاه شبانه روزی باشد، اضافه می کند: مکاتبات و پیگیری هایی برای راه اندازی درمانگاه شبانه روزی شده است که البته نیازمند تصمیم وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با توجه به لزوم اصلاح ساختاری است.
معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسفراین با اشاره به اینکه یک ماهی داروخانه بخش خصوصی هم در صفی آباد راه اندازی شده است، اظهار می دارد: ارائه خدمات دارویی در بام و دهنه اجاق از سوی مراکز بهداشتی درمانی انجام می شود.
وی تصریح می کند: به دنبال احداث داروخانه بخش خصوصی در بخش بام هستیم که تاکنون 2 متقاضی از تقاضای خود منصرف شده اند و در صورت متقاضی جدید خدمات دارویی بام و دهنه اجاق به یک داروساز واگذار خواهد شد.
معاون فرماندار اسفراین هم با اشاره به اینکه دغدغه های مردمی پذیرفته است، می گوید: بخش بام و صفی آباد به واسطه فاصله زیاد با مرکز شهرستان، جمعیت زیاد و پراکندگی و تعدد شمار روستاها بیش از پیش نیازمند ارتقای وضعیت موجودر حوزه بهداشتی درمانی است.
«علی اصغر یحیی آبادی» می افزاید: با شرایط فعلی ساختاری امکان تغییر و افزایش ساعات خدمت رسانی وجود ندارد، اما با پیگیری های مستمر از سوی نماینده مردم و هم چنین فرمانداری و دانشکده علوم پزشکی، راه اندازی درمانگاه شبانه روزی با هدف ارتقای خدمت رسانی و توسعه رفاه عمومی در بخش سلامت در دستور کار است.
معاون فرماندار اسفراین اظهار می دارد: درمانگاه شبانه روزی از مهم ترین اولویت هایی است که باید در بخش بام و صفی آباد با جمعیت 23 هزار نفری استقرار یابد.
انتهای پیام/ص
یکی از اهالی بام و صفی آباد با اشاره به اینکه مراجعه با پزشک باید فقط در ساعت های حضور پزشک باشد، می گوید: در صورت بیماری آنی پزشکان دغدغه ای ندارند و از این جهت در زمینه حوزه سلامت، بهداشت و درمان در تنگنا هستیم.
, یکی از اهالی بام و صفی آباد با اشاره به اینکه مراجعه با پزشک باید فقط در ساعت های حضور پزشک باشد، می گوید: در صورت بیماری آنی پزشکان دغدغه ای ندارند و از این جهت در زمینه حوزه سلامت، بهداشت و درمان در تنگنا هستیم., یکی از اهالی بام و صفی آباد با اشاره به اینکه مراجعه با پزشک باید فقط در ساعت های حضور پزشک باشد، می گوید: در صورت بیماری آنی پزشکان دغدغه ای ندارند و از این جهت در زمینه حوزه سلامت، بهداشت و درمان در تنگنا هستیم.,«ارغیانی» با اشاره به اینکه ارتقای مرکز بهداشتی درمانی صفی آباد به یک درمانگاه شبانه روزی ضرورت دارد، می افزاید: جمعیت زیاد، پراکندگی نامناسب و تعدد روستاها در منطقه بیش از پیش راه اندازی درمانگاه شبانه روزی را در بخش بام و صفی آباد یک ضرورت می کند.
, «ارغیانی» با اشاره به اینکه ارتقای مرکز بهداشتی درمانی صفی آباد به یک درمانگاه شبانه روزی ضرورت دارد، می افزاید: جمعیت زیاد، پراکندگی نامناسب و تعدد روستاها در منطقه بیش از پیش راه اندازی درمانگاه شبانه روزی را در بخش بام و صفی آباد یک ضرورت می کند., «ارغیانی» با اشاره به اینکه ارتقای مرکز بهداشتی درمانی صفی آباد به یک درمانگاه شبانه روزی ضرورت دارد، می افزاید: جمعیت زیاد، پراکندگی نامناسب و تعدد روستاها در منطقه بیش از پیش راه اندازی درمانگاه شبانه روزی را در بخش بام و صفی آباد یک ضرورت می کند.,وی اظهار می دارد: از مسئولان و متولیان امر انتظار داریم برای راه اندازی درمانگاه شبانه روزی بیش از پیش اهتمام ورزند تا شاهد ارتقای وضعیت بهداشتی درمانی بام و صفی آباد باشیم.
, وی اظهار می دارد: از مسئولان و متولیان امر انتظار داریم برای راه اندازی درمانگاه شبانه روزی بیش از پیش اهتمام ورزند تا شاهد ارتقای وضعیت بهداشتی درمانی بام و صفی آباد باشیم., وی اظهار می دارد: از مسئولان و متولیان امر انتظار داریم برای راه اندازی درمانگاه شبانه روزی بیش از پیش اهتمام ورزند تا شاهد ارتقای وضعیت بهداشتی درمانی بام و صفی آباد باشیم.,دیگر شهروند صفی آبادی با بیان اینکه مردم این منطقه نیاز به درمانگاه شبانه روزی دارند، می گوید: هرچند از 2 سال گذشته بعد از اجرای طرح تحول نظام سلامت و استقلال دانشکده علوم پزشکی وضعیت بهداشت و درمان منطقه بهبود یافت اما بعد از آن تغییری چشمگیر نداشته است.
, دیگر شهروند صفی آبادی با بیان اینکه مردم این منطقه نیاز به درمانگاه شبانه روزی دارند، می گوید: هرچند از 2 سال گذشته بعد از اجرای طرح تحول نظام سلامت و استقلال دانشکده علوم پزشکی وضعیت بهداشت و درمان منطقه بهبود یافت اما بعد از آن تغییری چشمگیر نداشته است., دیگر شهروند صفی آبادی با بیان اینکه مردم این منطقه نیاز به درمانگاه شبانه روزی دارند، می گوید: هرچند از 2 سال گذشته بعد از اجرای طرح تحول نظام سلامت و استقلال دانشکده علوم پزشکی وضعیت بهداشت و درمان منطقه بهبود یافت اما بعد از آن تغییری چشمگیر نداشته است.,,
وی که تمایلی به ذکر نام خود ندارد، اظهار می دارد: مرکز بهداشتی و درمانی از ساعت 21 تا صبح روز بعد خدمات درمانی به مراجعه کنندگان جز موارد اضطراری ارائه نمی کند و از این جهت مردم با کاستی و کمبود جدی روبرو هستند.
, وی که تمایلی به ذکر نام خود ندارد، اظهار می دارد: مرکز بهداشتی و درمانی از ساعت 21 تا صبح روز بعد خدمات درمانی به مراجعه کنندگان جز موارد اضطراری ارائه نمی کند و از این جهت مردم با کاستی و کمبود جدی روبرو هستند., وی که تمایلی به ذکر نام خود ندارد، اظهار می دارد: مرکز بهداشتی و درمانی از ساعت 21 تا صبح روز بعد خدمات درمانی به مراجعه کنندگان جز موارد اضطراری ارائه نمی کند و از این جهت مردم با کاستی و کمبود جدی روبرو هستند.,وی خاطر نشان می کند: باید مسئولان و متولیان از فرماندار، بخشدار، نماینده و مدیران دانشکده علوم پزشکی برای ارتقای وضعیت موجود تلاش کنند و شاهد بهره برداری و ارتقای مرکز بهداشتی درمانی به درمانگاه شبانه روزی برای رفع نیازهای مردمی باشیم.
, وی خاطر نشان می کند: باید مسئولان و متولیان از فرماندار، بخشدار، نماینده و مدیران دانشکده علوم پزشکی برای ارتقای وضعیت موجود تلاش کنند و شاهد بهره برداری و ارتقای مرکز بهداشتی درمانی به درمانگاه شبانه روزی برای رفع نیازهای مردمی باشیم., وی خاطر نشان می کند: باید مسئولان و متولیان از فرماندار، بخشدار، نماینده و مدیران دانشکده علوم پزشکی برای ارتقای وضعیت موجود تلاش کنند و شاهد بهره برداری و ارتقای مرکز بهداشتی درمانی به درمانگاه شبانه روزی برای رفع نیازهای مردمی باشیم.,معاون بهداشتی دانشگده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسفراین هم با اشاره به اینکه بخش بام و صفی آباد 3 مرکز بهداشتی درمانی شامل مرکز بهداشتی درمانی روستاهای بام و دهنه اجاق و مرکز بهداشتی درمانی شهری روستایی شهید سهرابی را داراست، می گوید: اکنون 4 پزشک در مرکز صفی آباد و 2 پزشک در مراکز بام و دهنه اجاق به ارائه خدمات درمانی می پردازند.
, معاون بهداشتی دانشگده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسفراین هم با اشاره به اینکه بخش بام و صفی آباد 3 مرکز بهداشتی درمانی شامل مرکز بهداشتی درمانی روستاهای بام و دهنه اجاق و مرکز بهداشتی درمانی شهری روستایی شهید سهرابی را داراست، می گوید: اکنون 4 پزشک در مرکز صفی آباد و 2 پزشک در مراکز بام و دهنه اجاق به ارائه خدمات درمانی می پردازند., معاون بهداشتی دانشگده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسفراین هم با اشاره به اینکه بخش بام و صفی آباد 3 مرکز بهداشتی درمانی شامل مرکز بهداشتی درمانی روستاهای بام و دهنه اجاق و مرکز بهداشتی درمانی شهری روستایی شهید سهرابی را داراست، می گوید: اکنون 4 پزشک در مرکز صفی آباد و 2 پزشک در مراکز بام و دهنه اجاق به ارائه خدمات درمانی می پردازند.,دکتر «نادر نیک پرست» با اشاره به اینکه تا 2 سال گذشته مرکز بهداشتی درمانی صفی آبادفقط در ساعات اداری به ارائه خدمات می پرداخت، می افزاید: از یک سال و نیم گذشته ضمن ارتقای وضعیت مرکز صفی آباد، این مرکز 2 نوبته با شیفت های صبح و عصر شد که تا ساعت 21 به ارائه خدمات می پردازد.
, دکتر «نادر نیک پرست» با اشاره به اینکه تا 2 سال گذشته مرکز بهداشتی درمانی صفی آبادفقط در ساعات اداری به ارائه خدمات می پرداخت، می افزاید: از یک سال و نیم گذشته ضمن ارتقای وضعیت مرکز صفی آباد، این مرکز 2 نوبته با شیفت های صبح و عصر شد که تا ساعت 21 به ارائه خدمات می پردازد., دکتر «نادر نیک پرست» با اشاره به اینکه تا 2 سال گذشته مرکز بهداشتی درمانی صفی آبادفقط در ساعات اداری به ارائه خدمات می پرداخت، می افزاید: از یک سال و نیم گذشته ضمن ارتقای وضعیت مرکز صفی آباد، این مرکز 2 نوبته با شیفت های صبح و عصر شد که تا ساعت 21 به ارائه خدمات می پردازد.,وی با اشاره به حضور 6 پزشک، 6 ماما، 1 دندانپزشک، 2 پرستار، 1 بهداشت محیط در منطقه، می افزاید: پزشکان در مراکز بام و دهنه اجاق در غیر ساعات اداری به موارد اوژانسی رسیدگی می کنند و مردم صفی آباد هم بعد از ساعت 21 می توانند در صورت برزو مسئله ای اورژانسی به پزشک مراجعه نمایند و جز موارد اورژانسی و اضطراری پزشکان غیر ساعات مصوب پاسخگو نخواهند بود.
, وی با اشاره به حضور 6 پزشک، 6 ماما، 1 دندانپزشک، 2 پرستار، 1 بهداشت محیط در منطقه، می افزاید: پزشکان در مراکز بام و دهنه اجاق در غیر ساعات اداری به موارد اوژانسی رسیدگی می کنند و مردم صفی آباد هم بعد از ساعت 21 می توانند در صورت برزو مسئله ای اورژانسی به پزشک مراجعه نمایند و جز موارد اورژانسی و اضطراری پزشکان غیر ساعات مصوب پاسخگو نخواهند بود., وی با اشاره به حضور 6 پزشک، 6 ماما، 1 دندانپزشک، 2 پرستار، 1 بهداشت محیط در منطقه، می افزاید: پزشکان در مراکز بام و دهنه اجاق در غیر ساعات اداری به موارد اوژانسی رسیدگی می کنند و مردم صفی آباد هم بعد از ساعت 21 می توانند در صورت برزو مسئله ای اورژانسی به پزشک مراجعه نمایند و جز موارد اورژانسی و اضطراری پزشکان غیر ساعات مصوب پاسخگو نخواهند بود.,وی با بیان اینکه بخش بام وصفی آباد دارای 4 آمبولانس از جمله 2 آمبولانس در مراکز بام و صفی آباد و 2 آمبولانس اورژانس جاده ای در عباس آباد و گراتی در فاصله 14 و 45 کیلومتری شهر صفی آباد، است، اظهار می دارد: در صورت مسئله ای نیازمند اعزام بیمار به بیمارستان غیر سوانح و حوادث ترافیکی آمبولانس های بام و صفی آباد و در موارد اورژانسی سوانح و حوادث ترافیکی و تصادفات اورژانس 115 فوریت های پزشکی وارد عمل خواهد شد.
, وی با بیان اینکه بخش بام وصفی آباد دارای 4 آمبولانس از جمله 2 آمبولانس در مراکز بام و صفی آباد و 2 آمبولانس اورژانس جاده ای در عباس آباد و گراتی در فاصله 14 و 45 کیلومتری شهر صفی آباد، است، اظهار می دارد: در صورت مسئله ای نیازمند اعزام بیمار به بیمارستان غیر سوانح و حوادث ترافیکی آمبولانس های بام و صفی آباد و در موارد اورژانسی سوانح و حوادث ترافیکی و تصادفات اورژانس 115 فوریت های پزشکی وارد عمل خواهد شد., وی با بیان اینکه بخش بام وصفی آباد دارای 4 آمبولانس از جمله 2 آمبولانس در مراکز بام و صفی آباد و 2 آمبولانس اورژانس جاده ای در عباس آباد و گراتی در فاصله 14 و 45 کیلومتری شهر صفی آباد، است، اظهار می دارد: در صورت مسئله ای نیازمند اعزام بیمار به بیمارستان غیر سوانح و حوادث ترافیکی آمبولانس های بام و صفی آباد و در موارد اورژانسی سوانح و حوادث ترافیکی و تصادفات اورژانس 115 فوریت های پزشکی وارد عمل خواهد شد.,دکتر «نادر نیک پرست» با اشاره به اینکه به هر دلیلی از جمله تعمیر، سرویس یا مرخصی رانندگان به صورت مقطعی امکان خروج آن آمبولانس از مدار خدمت وجود دارد، اظهار می دارد: با تدبیر و برنامه ریزی تا زمان بازگشت آمبولانس به مدار، از بقیه آمبولانس ها برای امدادرسانی بهره خواهیم گرفت.
, دکتر «نادر نیک پرست» با اشاره به اینکه به هر دلیلی از جمله تعمیر، سرویس یا مرخصی رانندگان به صورت مقطعی امکان خروج آن آمبولانس از مدار خدمت وجود دارد، اظهار می دارد: با تدبیر و برنامه ریزی تا زمان بازگشت آمبولانس به مدار، از بقیه آمبولانس ها برای امدادرسانی بهره خواهیم گرفت., دکتر «نادر نیک پرست» با اشاره به اینکه به هر دلیلی از جمله تعمیر، سرویس یا مرخصی رانندگان به صورت مقطعی امکان خروج آن آمبولانس از مدار خدمت وجود دارد، اظهار می دارد: با تدبیر و برنامه ریزی تا زمان بازگشت آمبولانس به مدار، از بقیه آمبولانس ها برای امدادرسانی بهره خواهیم گرفت.,وی با اشاره به اینکه ارتقای مرکز صفی آباد به حالت شبانه روزی می تواند شامل ایجاد بیمارستان و یا ارتقا به درمانگاه شبانه روزی باشد، اضافه می کند: مکاتبات و پیگیری هایی برای راه اندازی درمانگاه شبانه روزی شده است که البته نیازمند تصمیم وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با توجه به لزوم اصلاح ساختاری است.
, وی با اشاره به اینکه ارتقای مرکز صفی آباد به حالت شبانه روزی می تواند شامل ایجاد بیمارستان و یا ارتقا به درمانگاه شبانه روزی باشد، اضافه می کند: مکاتبات و پیگیری هایی برای راه اندازی درمانگاه شبانه روزی شده است که البته نیازمند تصمیم وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با توجه به لزوم اصلاح ساختاری است., وی با اشاره به اینکه ارتقای مرکز صفی آباد به حالت شبانه روزی می تواند شامل ایجاد بیمارستان و یا ارتقا به درمانگاه شبانه روزی باشد، اضافه می کند: مکاتبات و پیگیری هایی برای راه اندازی درمانگاه شبانه روزی شده است که البته نیازمند تصمیم وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با توجه به لزوم اصلاح ساختاری است.,معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسفراین با اشاره به اینکه یک ماهی داروخانه بخش خصوصی هم در صفی آباد راه اندازی شده است، اظهار می دارد: ارائه خدمات دارویی در بام و دهنه اجاق از سوی مراکز بهداشتی درمانی انجام می شود.
, معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسفراین با اشاره به اینکه یک ماهی داروخانه بخش خصوصی هم در صفی آباد راه اندازی شده است، اظهار می دارد: ارائه خدمات دارویی در بام و دهنه اجاق از سوی مراکز بهداشتی درمانی انجام می شود., معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسفراین با اشاره به اینکه یک ماهی داروخانه بخش خصوصی هم در صفی آباد راه اندازی شده است، اظهار می دارد: ارائه خدمات دارویی در بام و دهنه اجاق از سوی مراکز بهداشتی درمانی انجام می شود.,وی تصریح می کند: به دنبال احداث داروخانه بخش خصوصی در بخش بام هستیم که تاکنون 2 متقاضی از تقاضای خود منصرف شده اند و در صورت متقاضی جدید خدمات دارویی بام و دهنه اجاق به یک داروساز واگذار خواهد شد.
, وی تصریح می کند: به دنبال احداث داروخانه بخش خصوصی در بخش بام هستیم که تاکنون 2 متقاضی از تقاضای خود منصرف شده اند و در صورت متقاضی جدید خدمات دارویی بام و دهنه اجاق به یک داروساز واگذار خواهد شد., وی تصریح می کند: به دنبال احداث داروخانه بخش خصوصی در بخش بام هستیم که تاکنون 2 متقاضی از تقاضای خود منصرف شده اند و در صورت متقاضی جدید خدمات دارویی بام و دهنه اجاق به یک داروساز واگذار خواهد شد.,معاون فرماندار اسفراین هم با اشاره به اینکه دغدغه های مردمی پذیرفته است، می گوید: بخش بام و صفی آباد به واسطه فاصله زیاد با مرکز شهرستان، جمعیت زیاد و پراکندگی و تعدد شمار روستاها بیش از پیش نیازمند ارتقای وضعیت موجودر حوزه بهداشتی درمانی است.
, معاون فرماندار اسفراین هم با اشاره به اینکه دغدغه های مردمی پذیرفته است، می گوید: بخش بام و صفی آباد به واسطه فاصله زیاد با مرکز شهرستان، جمعیت زیاد و پراکندگی و تعدد شمار روستاها بیش از پیش نیازمند ارتقای وضعیت موجودر حوزه بهداشتی درمانی است., معاون فرماندار اسفراین هم با اشاره به اینکه دغدغه های مردمی پذیرفته است، می گوید: بخش بام و صفی آباد به واسطه فاصله زیاد با مرکز شهرستان، جمعیت زیاد و پراکندگی و تعدد شمار روستاها بیش از پیش نیازمند ارتقای وضعیت موجودر حوزه بهداشتی درمانی است.,«علی اصغر یحیی آبادی» می افزاید: با شرایط فعلی ساختاری امکان تغییر و افزایش ساعات خدمت رسانی وجود ندارد، اما با پیگیری های مستمر از سوی نماینده مردم و هم چنین فرمانداری و دانشکده علوم پزشکی، راه اندازی درمانگاه شبانه روزی با هدف ارتقای خدمت رسانی و توسعه رفاه عمومی در بخش سلامت در دستور کار است.
, «علی اصغر یحیی آبادی» می افزاید: با شرایط فعلی ساختاری امکان تغییر و افزایش ساعات خدمت رسانی وجود ندارد، اما با پیگیری های مستمر از سوی نماینده مردم و هم چنین فرمانداری و دانشکده علوم پزشکی، راه اندازی درمانگاه شبانه روزی با هدف ارتقای خدمت رسانی و توسعه رفاه عمومی در بخش سلامت در دستور کار است., «علی اصغر یحیی آبادی» می افزاید: با شرایط فعلی ساختاری امکان تغییر و افزایش ساعات خدمت رسانی وجود ندارد، اما با پیگیری های مستمر از سوی نماینده مردم و هم چنین فرمانداری و دانشکده علوم پزشکی، راه اندازی درمانگاه شبانه روزی با هدف ارتقای خدمت رسانی و توسعه رفاه عمومی در بخش سلامت در دستور کار است.,معاون فرماندار اسفراین اظهار می دارد: درمانگاه شبانه روزی از مهم ترین اولویت هایی است که باید در بخش بام و صفی آباد با جمعیت 23 هزار نفری استقرار یابد.
, معاون فرماندار اسفراین اظهار می دارد: درمانگاه شبانه روزی از مهم ترین اولویت هایی است که باید در بخش بام و صفی آباد با جمعیت 23 هزار نفری استقرار یابد., معاون فرماندار اسفراین اظهار می دارد: درمانگاه شبانه روزی از مهم ترین اولویت هایی است که باید در بخش بام و صفی آباد با جمعیت 23 هزار نفری استقرار یابد.,انتهای پیام/ص
, انتهای پیام/ص, انتهای پیام/ص,
ارسال دیدگاه