گزارش تصویری:
بازاریان برتر شهر اردل تجلیل شدند
در مراسمی با حضور فرمانده سپاه، سرپرست تبلیغات اسلامی و رئیس بنیاد شهید و امورایثارگران شهرستان اردل 20 نفر از بازاریان نمونه شهر اردل تجلیل شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هفت چشمه، حجت الاسلام حمید بهرامی سرپرست تبلیغات اسلامی شهرستان اردل در این همایش که دیشب در مسجد حضرت ابالفضل(ع) شهر اردل برگزار شد گفت: اصناف و بازاریان مؤمن و انقلابی نقش اصلی را در حمایت از تولید داخلی، توزیع عادلانه کالا و خدمات و ترویج فرهنگ استفاده از کالای ایرانی در جامعه بر عهده دارند.
بهرامی با اشاره به اینکه 10 هزار نفر از شهدای کشور از قشر اصناف و بازاریان بودهاند، گفت: قشر اصناف و بازاریان همواره در عرصههای دفاع از انقلاب اسلامی حضور مستمر و فعال داشته و دارند.
وی با بیان اینکه در سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل موضوع حمایت از تولید داخلی را سرلوحه فعالیتهای خود قرار دادهایم، گفت: در این همایش از کاسبان امین و برترین اعضای بسیج اصناف شهرستان اردل به خصوص کسانی که در حمایت از کالای ایرانی نقش آفرینی داشتهاند، تجلیل شد.
این مراسم به همت حوزه مقاومت بسیج کارگری سپاه ناحیه شهرستان اردل برگزار و در پایان با حضور فرمانده سپاه، سرپرست تبلیغات اسلامی و رئیس بنیاد شهید و امورایثارگران شهرستان اردلاز 20 نفر از بازاریان نمونه شهر اردل تجلیل به عمل آمد.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه