logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

قیمت میوه‌های بی‌کیفیت بازار صعودی شد

قیمت میوه‌های بی‌کیفیت بازار صعودی شد
یکی از مهمترین نیازهای خانوار در روزهای پایانی سال تامین میوه شب عید است که باتوجه به شرایط بدجوی در چندماه اخیر، قیمت‌انواع مرکبات را تحت تاثیر خود قرار داده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تسنیم، با نزدیک شدن به عید نوروز و نیاز مردم به تامین میوه شب عید، نگرانی مردم برای تهیه انواع میوه باکیفیت و با قیمت مناسب بیشتر می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


لازم به ذکر است که در یک ماه اخیر قیمت انواع میوه به دلیل شرایط بد جوی با نوسانات زیادی روبرو شد و این نوسانات تا روزهای پایانی سال ادامه پیدا کرد.

این نوسانات تاجایی قیمت انواع مرکبات را بالا برد که پرتقال جنوب به قیمت ‌کیلو 10 هزار تومان هم رسید و در این بین قیمت انواع صیفی‌جات که از جنوب کشور وارد شهرهای مختلف می‌شد تا حد زیادی بالا رفت.

لازم به ذکر است که وعده‌ها برای کاهش قیمت میوه به ویژه مرکبات تا روزهای پایانی سال ادامه پیدا کرد و کمبود میوه در بازار مردم را برای تامین میوه شب عید نگران کرد.

در این میان وزیر جهاد کشاورزی واردات پرتقال مصری را تایید کرد و برای تنظیم بازار شب عید اجازه واردات پرتقال را صادر کرد تا برای تامین میوه مورد نیاز شب عید با مشکلی روبرو نشویم.

در روزهای پایانی سال نیز رئیس اتحادیه میوه و تره بار در توصیه نوروزی خود اعلام کرد: اگر مردم شب عید، همچون سال‌های قبل پرتقال بخرند حدود 120 هزار تن پرتقال نیاز داریم اما به مردم توصیه می‌کنیم که امسال پرتقال را از سبد میوه‌های اصلی پذیرایی عید خارج کنند تا نیازی به واردات این میوه نباشد.

در این میان با داشتن میوه‌های متنوعی چون سیب، خیار، کیوی، موز و نارنگی با قیمتی پایین‌تر از قیمت پرتقال‌های وارداتی و پرتقال‌های جنوب، توصیه رئیس‌ اتحادیه میوه و تره‌بار در صورت عملی شدن برای بازار میوه شب عید می‌تواند مفید باشد و خرید کمتر پرتقال به نفع خود مردم خواهد بود.

گزارش میدانی میزان از میوه‌فروشی‌ های سطح شهر در آستانه نوروز نشان می‌دهد که انواع میوه در بازار به وفور یافت می‌شود و در این بین برخی از فروشندگان از قیمت‌های بالای میوه در میادین اصلی شکایت دارند.

یکی از میوه‌فروشی‌های نزدیک میدان فاطمی در گفت‌و‌گو با خبرنگار میزان در رابطه با کیفیت میوه‌های موجود در بازار اظهار کرد: قیمت میوه‌های عرضه شده برای تامین نیاز بازار نسبت به کیفیت آن بالا بوده و باتوجه به اینکه توان مردم برای خرید تا حدودی کاهش پیدا کرده، این امر برخی از اقشار جامعه را با مشکل روبرو خواهد کرد.

وی افزود: در بازار نارنگی پاکستانی و لیمو شیرین به وفور یافت می‌شود و در این بین پرتقال شمال بااینکه در بازار زیاد است اما از کیفیت مطلوبی برخوردار نیست.

این فروشنده با اعلام قیمت انواع میوه خاطرنشان کرد: هرکیلو پرتقال شمال با درجه کیفیتی متوسط به قیمت 5 هزار و 500 تومان فروخته می‌شود که به گفته فروشنده خواهان کمی دارد و هرکیلو پرتقال جنوب با قیمت 6 هزار و 500 تومان به دست مصرف‌ کننده می‌رسد.

وی در ادامه گفت: هرکیلو پرتقال باکیفیت و درجه یک حدود 15 هزار تومان در میادین اصلی شهر قیمت دارد که به دلیل توان پایین مردم برای خرید این پرتقال‌ها از عرضه آن در میوه‌فروشی منصرف شده و به عرضه پرتقال‌های جنوب و شمال بسنده کرده‌ایم.

این مرد میانسال با اعلام استقبال کم مردم از خرید انواع پرتقال به دلیل قیمت بالا و کیفیت پایین اظهار کرد: مردم به جای خرید پرتقال که قیمت بالایی نسبت به کیفیت آن دارد خرید میوه‌های دیگر مانند سیب، خیار، کیوی، موز و نارنگی را ترجیح می‌دهند که برای آنها به‌صرفه‌تر است.

وی در خصوص قیمت دیگر میوه‌ها در بازار گفت: هرکیلو سیب قرمز و زرد باتوجه به کیفیت و درجه بندی قیمتی بین 5 هزار تومان تا 7 هزار تومان دارد و هرکیلو کیوی بین 4 هزار و 500 تومان تا 5 هزار و 500 تومان به دست خریدار می‌رسد.

این فروشنده در ادامه افزود: قیمت هرکیلو موز در بازار 4 هزار و 500 تا حدود 6 هزار تومان قیمت دارد و و هرکیلو خیار درختی بسته به کیفیت با قیمت 2 هزار و 500 تا 3 هزار و500 تومان، هرکیلو لیموشیرین 5 هزار و 500 تومان و هرکیلو نارنگی با قیمت 7 هزار و 500 تومان فروخته می‌شود.

وی در انتها خاطر نشان کرد: در بازار میوه قاچاق نیز به وفور یافت می‌شود که قیمت‌ بالایی دارد و اگر از مبادی قانونی وارد شود با قیمت‌های معقولی به دست خریدار خواهد رسید که به نفع مشتری است.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه