دیدار اعضای مجمع خیرین سلامت استان با آیت الله ملک حسینی+تصاویر
اعضای مجمع خیرین سلامت استان با آیت الله ملک حسنیی نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد دیدار کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس، تعدادی از اعضای مجمع خیرین سلامت استان با آیت الله ملک حسینی نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد دیدار کردند و در این دیدار گزارشی از عملکرد مجمع خیرین سلامت توسط سالار جوکار مدیرعامل این مجمع در استان ارایه شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس, ،,مدیرعامل مجمع خیرین سلامت کهگیلویه و بویراحمد گفت: مجمع خیرین سلامت کهگیلویه و بویراحمددر اردیبهشت ماه سال 89 با ریاست آیت الله ملک حسینی (ره) تشکیل شد.
,وی بیان کرد: این مجمع برخی از افراد را که دچار بیماریی هایی از جمله بیماران خاص هستند را تحت پوشش قرار می دهد و بخشی از هزینه های درمان را برعهده می گیرد.
,جوکار عنوان کرد: بخش سلامت استان یکی از بخش هایی است که می تواند کمک زیادی به خانواده هایی کند که دارای بیماریهای تحت حمایت این مجمع است.
,وی اظهار کرد: همکاری خیرین استان در این بخش کم است و بالاترین مبلغی که که از طرف یک نفر کمک شده است 50 میلیون تومان بوده است و اکثر کمک رسانی ها به مجمع از بیرون استان است که نیاز است در این زمینه فرهنگ سازی بیشتری انجام شود.
,نمیانده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد نیز در این دیدار ضمن تبریک میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و سال نو گفت: من معتقد هستم که منطقه ما دبرای کار خیر آموزش ندیده است وگر نه از خیر دور نیستند مزه ان را نچشیده اند و گرنه بی عرضه نیستند.
,آیت الله سید شرف الدین ملک حسینی بیان کرد: بعضی هستند که در آنها رگه هایی وجود دارد که می توانند کار خیر انجام دهند اما برنامه کاری استفاده از کمک و جلو آوردن این افراد باید تعریف شده باشد و به گونه ای باشد که کار سبک شروع کنند و نه اینکه در یک قدم از این افراد کار بزرگ بخواهند.
,وی بیان کرد: برای کمک و آوردن مردم در کار خیر از خرده خیر ها استفاده کنیدو آن را در برنامه داشته باشید و بعد از کمک و این خرده خیرها نتیجه این عمل و کاری که انجام شده را به گوش مردم برسانید و در جریان قرار دهید که آگاه شوند.
,,
انتهای پیام/
, انتهای پیام/]
ارسال دیدگاه