نماینده مردم شوش در مجلس:

عزم دولت باید همگام با ملت در راستای اهداف اقتصاد مقاومتی قرار بگیرد

عزم دولت باید همگام با ملت در راستای اهداف اقتصاد مقاومتی قرار بگیرد
نماینده مردم شوش گفت: عزم عمومی دولت باید همگام با ملت در راستای اهداف اقتصاد مقاومتی قرار بگیرد تا در کوتاه مدت شاهد رونق اقتصادی باشیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛سید راضی نوری در گفتگو با خبرنگار رهیاب با بیان اینکه برای تحقق اقتصاد مقاومتی نیاز به یک ساز و کار منسجم وجود دارد، اظهار داشت: قدم‌هایی برداشته شد اما انتظار مردم و رهبر انقلاب این بود که اقتصاد کشور وابستگی به اقتصاد خارج از کشور نداشته باشد تا با هر اتفاقی ما شاهد اثرگذاری آن در جامعه باشیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سید راضی نوری در گفتگو با خبرنگار رهیاب با بیان اینکه برای تحقق اقتصاد مقاومتی نیاز به یک ساز و کار منسجم وجود دارد، اظهار داشت: قدم‌هایی برداشته شد اما انتظار مردم و رهبر انقلاب این بود که اقتصاد کشور وابستگی به اقتصاد خارج از کشور نداشته باشد تا با هر اتفاقی ما شاهد اثرگذاری آن در جامعه باشیم., رهیاب ,

وی افزود: اقتصاد مقاومتی به معنی این است که ما نسبت به توانایی اقتصادی کشور و کارآمدی جوانان اعتماد و اعتقاد داشته باشیم و با اتکا بر نیروی داخلی از سختی‌های اقتصادی گذر کنیم.

, وی افزود: اقتصاد مقاومتی به معنی این است که ما نسبت به توانایی اقتصادی کشور و کارآمدی جوانان اعتماد و اعتقاد داشته باشیم و با اتکا بر نیروی داخلی از سختی‌های اقتصادی گذر کنیم.,

نماینده مردم شوش در مجلس با بیان اینکه دولت باید برای تحقق اقتصاد مقاومتی برنامه ریزی دقیقی کند، گفت: عزم عمومی دولت باید همگام با ملت در راستای اهداف اقتصاد مقاومتی قرار بگیرد تا در کوتاه مدت شاهد رونق اقتصادی باشیم.

, نماینده مردم شوش در مجلس با بیان اینکه دولت باید برای تحقق اقتصاد مقاومتی برنامه ریزی دقیقی کند، گفت: عزم عمومی دولت باید همگام با ملت در راستای اهداف اقتصاد مقاومتی قرار بگیرد تا در کوتاه مدت شاهد رونق اقتصادی باشیم.]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه