رییس اتاق بازرگانی گرگان:
گلستان صاحب یک کرسی در سیاست گذاری بین المللی اتاق ایران شد
رییس اتاق بازرگانی گرگان با بیان این مطلب که پایانه صادراتی آق قلا آماده واگذاری است، افزود: یک کرسی از چهار کرسی اتاق بازرگانی کشور در سیاسیت گذاری بین الملل اتاق ایران به استان گلستان اختصاص داده شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کاسب امین؛ "رمضان بهرامی" رییس اتاق بازرگانی گرگان در دوازدهمین جلسه هیات نمایندگان سال ۹۵ گفت: اقدامات در رابطه پایانه صادراتی جنب آق قلا انجام شده و آماده واگذاری می باشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاسب امین, کاسب امین, "رمضان بهرامی" رییس اتاق بازرگانی گرگان در دوازدهمین جلسه هیات نمایندگان سال ۹۵ گفت: اقدامات در رابطه پایانه صادراتی جنب آق قلا انجام شده و آماده واگذاری می باشد.,وی در ادامه افزود: سیاست گذاری بین الملل اتاق ایران به چهار استان واگذار شده است که یک کرسی از چهار کرسی در اختیار استان گلستان قرار گرفته است.
, وی در ادامه افزود: سیاست گذاری بین الملل اتاق ایران به چهار استان واگذار شده است که یک کرسی از چهار کرسی در اختیار استان گلستان قرار گرفته است.,"بهرامی" تصریح کرد: همراهی هیات نمایندگان اتاق در دیدار با سفرا و رایزنان بازرگانی کشورهای هدف قابل تقدیر می باشد.
, "بهرامی" تصریح کرد: همراهی هیات نمایندگان اتاق در دیدار با سفرا و رایزنان بازرگانی کشورهای هدف قابل تقدیر می باشد.,رییس اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی گرگان در پایات خاطر نشان کرد: یکی از نگاه های اتاق گرگان اولویت به عملی شدن تفاهم نامه های صورت گرفته می باشد تا انعقاد تفاهم نامه های دیگر.
, رییس اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی گرگان در پایات خاطر نشان کرد: یکی از نگاه های اتاق گرگان اولویت به عملی شدن تفاهم نامه های صورت گرفته می باشد تا انعقاد تفاهم نامه های دیگر.,لازم به ذکر است، اتاق بازرگانی به عنوان نماینده بخش های خصوصی در گلستان در سال 1395، عملکرد بسیار خوبی ار خود به جای گذاشته است و این عملکرد قابل تقدیر است.
, لازم به ذکر است، اتاق بازرگانی به عنوان نماینده بخش های خصوصی در گلستان در سال 1395، عملکرد بسیار خوبی ار خود به جای گذاشته است و این عملکرد قابل تقدیر است.,انتهای پیام/
, انتهای پیام/]
ارسال دیدگاه