ائمه جمعه در چهارمحال و بختیاری:

سهل‌انگاری‌ها باعث نفوذ دشمن در کشور می‌شود/قوام سلامت یک جامعه به زن است

سهل‌انگاری‌ها باعث نفوذ دشمن در کشور می‌شود/قوام سلامت یک جامعه به زن است
آخرین نماز عبادی سیاسی جمعه سال 1395 در چهارمحال و بختیاری اقامه شد و ائمه جمعه این استان به ایراد سخنرانی درخصوص مسائل سیاسی و اجتماعی پرداختند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل  جهانبین نیوز؛ آخرین نماز عبادی سیاسی جمعه سال 1395 در چهارمحال و بختیاری اقامه شد و ائمه جمعه این استان به ایراد سخنرانی درخصوص مسائل سیاسی و اجتماعی پرداختند

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,

که در زیر متن خطبه ها آمده است:

,

 

,

امام جمعه شهرکرد:

, امام جمعه شهرکرد:, امام جمعه شهرکرد:,
سهل‌انگاری‌ها باعث نفوذ دشمن در کشور می‌شود/تحویل سال باید با تحول معنوی همراه باشد
, سهل‌انگاری‌ها باعث نفوذ دشمن در کشور می‌شود/تحویل سال باید با تحول معنوی همراه باشد,

 

,

 

,
سهل‌انگاری‌ها باعث نفوذ دشمن در کشور می‌شود/تحویل سال باید با تحول معنوی همراه باشد

 

حجت‌الاسلام محمدعلی نکونام نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری در خطبه‌ اول نماز جمعه شهرکرد که در مصلی بزرگ این شهر برگزار شد ضمن دعوت همگان به تقوای الهی اظهار کرد: همه تصمیمات انسان باید بر مبنای تقوای الهی باشد و پایه‌گذاری آن بر تقوا باشد.

,
سهل‌انگاری‌ها باعث نفوذ دشمن در کشور می‌شود/تحویل سال باید با تحول معنوی همراه باشد

 

حجت‌الاسلام محمدعلی نکونام نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری در خطبه‌ اول نماز جمعه شهرکرد که در مصلی بزرگ این شهر برگزار شد ضمن دعوت همگان به تقوای الهی اظهار کرد: همه تصمیمات انسان باید بر مبنای تقوای الهی باشد و پایه‌گذاری آن بر تقوا باشد.

,
سهل‌انگاری‌ها باعث نفوذ دشمن در کشور می‌شود/تحویل سال باید با تحول معنوی همراه باشد
, سهل‌انگاری‌ها باعث نفوذ دشمن در کشور می‌شود/تحویل سال باید با تحول معنوی همراه باشد,

 

,

حجت‌الاسلام محمدعلی نکونام نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری در خطبه‌ اول نماز جمعه شهرکرد که در مصلی بزرگ این شهر برگزار شد ضمن دعوت همگان به تقوای الهی اظهار کرد: همه تصمیمات انسان باید بر مبنای تقوای الهی باشد و پایه‌گذاری آن بر تقوا باشد.

,


وی انجام هر کاری بر اساس رضای خدا را معامله با خداوند عنوان و تاکید کرد: جهت‌گیری‌های حزبی، جناحی و قومیتی نشات گرفته از نفس هستند و بنابراین باید بکوشیم همه جهت‌گیری‌های خود را بر تقوای الهی بنا نهیم.

اشتباه گذشته که در نشان دادن ضعف‌های به دشمن رخ داد نباید تکرار شود

نکونام در خطبه دوم بیان داشت: باید مراقب باشیم که مبادا اشتباهمان در نشان دادن ضعف‌های خود به دشمن دوباره تکرار شود و درحال حاضر همه توجه خود را به سمت جبران کاستی‌های گذشته به کار گیریم.

نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری انتخابات‌های پیش رو را مهم ارزیابی کرد و یادآور شد: مردم باید با ارزیابی عملکردها و تحقیق در این زمینه رای خود را به صندوق بیاندازند.

ولایت‌مداری بزرگ‌ترین درس فاطمه زهرا (س) به مردم است

امام جمعه شهرکرد با اشاره به بیستم جمادی الثانی و میلاد سراسر نور و رحمت حضرت فاطمه زهرا (س) تاکید کرد: حضرت فاطمه (س) اولا محب و ثانیا عامل به ولایت بودند و در راه ولایت شهید شدند و از جان خود گذشتند و این همان درسی است که از زندگی این بانوی بزرگوار باید آموخت.

نکونام با اشاره به جایگاه والای روز زن در جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: این درحالی است که در نظام‌های بیگانه با اسلام زنان در شرایط مناسبی نبوده بیشترین ظلم‌ها در حق زنان صورت گرفته است.

نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری به نزدیکی به سالروز ولادت امام خمینی (ره) اشاره و اضافه کرد: امام خمینی (ره) یکی از مصادیق زهرایی در دنیا هستند.

تحویل سال باید با تحول معنوی همراه باشد

نکونام به نزدیکی به سال نو اشاره و تاکید کرد: تحویل سال باید با تحول معنوی همراه باشد و در زمان تحویل سال نباید از اماکن معنوی و مذهبی همچون گلزارهای شهدا، بقاع متبرکه، امام زادگان و... غافل باشیم.

نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری توجه به ارزش‌های دینی در ایام میلاد حضرت فاطمه زهراه (س) و نوروز را مهم و اساسی برشمرد و ادامه داد: باید مراقب باشیم در این ایام از حدود الهی عدول نکنیم، شهرهایمان را به زیبایی تزیین کرده ولی حریم بین زن و مرد و محرم و نامحرم باید رعایت شود.

وی رعایت آداب، قوانین و اخلاق در سفرهای نوروزی را مهم دانست و عنوان داشت: شعار سال ۹۵ "اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل" و مدیران باید اقدامات انجام گرفته در این سال را گزارش دهند.

امام جمعه شهرکرد تنزل جایگاه استکبار و ارتقاء جایگاه انقلاب را یکی از مهم‌ترین دستاوردهای سال ۹۵ دانست و اضافه کرد: خوشبختانه شاهد آنیم که جایگاه استکبار روز به روز در حال تنزل است و در عراق و سوریه شاهد پیشرفت نیروهای مقاومت هستیم.

سهل‌انگاری‌ها باعث نفوذ دشمن در کشور می‌شود

نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری افزود: با وجود موفقیت‌های جمهوری اسلامی ایران در تنزل جایگاه استکبار اما هنوز هم با خطراتی مانند ترویج تفکر لیبرال دموکراسی که در صدد دین‌زدایی از صحنه اجتماع است و روحیه اشرافی‌گری که در میان برخی مسئولین رشد کرده مواجهیم و باید مراقب باشیم.

نکونام گفت: سهل‌انگاری‌ها باعث نفوذ دشمن در کشور می‌شود و نمونه آ‌ن‌را می‌توان در افراد دو تابعیتی جستجو کرد و این یکی دیگر از خطراتی است که پیش روی انقلاب قرار گرفته است، خموشی و گرفتن روحیه انقلابی از جامعه، نگاه به بیرون داشتن و از توانمندی‌های داخلی غافل شدن و عدم اصلاح سیستم اداری و اداره جامعه و مردم از دیگر عوامل خطرزا برای نظام جمهوری اسلامی ایران هستند.

,
,
,
, اشتباه گذشته که در نشان دادن ضعف‌های به دشمن رخ داد نباید تکرار شود, اشتباه گذشته که در نشان دادن ضعف‌های به دشمن رخ داد نباید تکرار شود,
,
,
,
,
,
, ولایت‌مداری بزرگ‌ترین درس فاطمه زهرا (س) به مردم است, ولایت‌مداری بزرگ‌ترین درس فاطمه زهرا (س) به مردم است,
,
,
,
,
,
,
,
, تحویل سال باید با تحول معنوی همراه باشد, تحویل سال باید با تحول معنوی همراه باشد,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, سهل‌انگاری‌ها باعث نفوذ دشمن در کشور می‌شود, سهل‌انگاری‌ها باعث نفوذ دشمن در کشور می‌شود,
,
,
,
,

 

,

 

,

امام جمعه شهر اردل:

, امام جمعه شهر اردل:, امام جمعه شهر اردل:,
قوام و سلامت یک جامعه به زنان است
, قوام و سلامت یک جامعه به زنان است,

 

,
قوام سلامت یک جامعه به زن است
 
,
قوام سلامت یک جامعه به زن است
 
,
قوام سلامت یک جامعه به زن است
, قوام سلامت یک جامعه به زن است,
 
,

حجت الاسلام بهرامی امام جمعه شهر اردل در خطبه های نماز جمعه این هفته شهر اردل ضمن دعوت خود و نماز گزاران به تقوای الهی گفت: قدم اول هر انسانی برای رسیدن به سعادت اخروی و دنیوی ترک گناه است.

بهرامی افزود: برادری، اخوت، صداقت، خیرخواهی و رسیدگی به محروم نشانه های دل زنده و پاک است که این نشانه مومن و افراد با تقواست و برعکس این کارها کسانی هستند که از خدا دور شدند و فقط به مادیت می نگرند.

وی بیان اینکه ترک گناه یکباره نمی شود اما تلاش برای گناه نکردن لازم است بیان داشت: گناهان انسان ها هم متناسب با خودشان فرق می کند لذا قدم اول شناخت گناه و بعد تلاش برای ترک آن است.

سلامت زن تضمین کننده سلامت جامعه است

امام جمعه شهر اردل در بخش دیگر خطبه های نماز جمعه این هعفته شهر اردل ضمن تبریک به مناسبت ولادت حضرت زهرا (س) و امام خمینی (ره) و فرارسیدن عید نوروز با اشاره به اهمیت جایگاه زن از دیدگاه امام خمینی (ره) ادامه داد: تاریخ اسلام گواه احترامات بى حد رسول خدا (ص) به این مولود شریف حضرت زهرا (س) است، تا نشان دهد که زن، بزرگى ویژه­ اى در جامعه دارد، که اگر برتر از مرد نباشد، کمتر نیست، اسلام زن­ ها را در مقابل مردها قرار داده، نسبت به آن­ها تساوى دارند، البته یک احکام خاص به مرد است که مناسب مرد است، یک احکام خاص به زن است، مناسب زن است، این نه این است که اسلام نسبت به زن و مرد فرقى گذاشته است.

بهرامی اظهار داشت: در نگاه و اندیشه­ امام خمینی (ره) زن مسلمانِ عفیف و پاکدامن، به عنوان یک مادر برای فرزندان، یک همسر برای مرد در خانواده و یک انسان با هویت و شخصیت در جامعه، به قدری اهمیت دارد که سلامت فرزندان، مردان (شوهران، پدران و برادران) و جامعه­ ها را تضمین می­ کند.

وی ادامه داد: از ارکان اصلی تشکیل جامعه­ کوچک، یعنی خانواده و سپس جامعه­ بزرگ، یعنی اجتماع است که با سلامت و اصلاح خود، بر دوام و قوام جامعه خواهد افزود و آن را به سوی تعالی و پیشرفت سوق خواهد داد و این امر محقق نمی شود جز با توسل بر دین و آموزه ­های اسلامی که تمام دستورات آن در کتاب آسمانیِ قرآن برای حفظ پاکدامنی زنان، وضع شده است.

امام جمعه شهر اردل تصریح کرد: عزت و شرافتی که اسلام به زن هدیه کرده است، می­ تواند چهره­ پاک و حقیقی زن نمونه­ اسلام را به نمایش بگذارد و زمینه­ سعادت دنیوی و اُخروی خود، همسر و فرزندان و دیگر زنان و مردان جامعه­ اسلامی را فراهم آورد که هیچ سعادت و خوشبختی­ی بالاتر از این برای زنان تصور نشده است.

بهرامی در پایان بیان کرد: مسئولان دراین ایام که مسافرتها زیادمی شوند مدیریت کنند تا ان شاالله باخطرات کمتر همراه شویم.

,
,
,
,
,
,
, سلامت زن تضمین کننده سلامت جامعه است, سلامت زن تضمین کننده سلامت جامعه است,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,
امام جمعه بخش باباحیدر:
 
بکوشیم در این ایام قلب خود را با لباس تقوا مزین کنیم
 
 
,
امام جمعه بخش باباحیدر:
, امام جمعه بخش باباحیدر:, امام جمعه بخش باباحیدر:,
 
,
بکوشیم در این ایام قلب خود را با لباس تقوا مزین کنیم
 
 
,
بکوشیم در این ایام قلب خود را با لباس تقوا مزین کنیم
, بکوشیم در این ایام قلب خود را با لباس تقوا مزین کنیم,
 
,
 
,
بکوشیم در این ایام قلب خود را با لباس تقوا مزین کنیم
,
بکوشیم در این ایام قلب خود را با لباس تقوا مزین کنیم
,
بکوشیم در این ایام قلب خود را با لباس تقوا مزین کنیم
, بکوشیم در این ایام قلب خود را با لباس تقوا مزین کنیم,

 

,

 حجت الاسلام یاوری در خطبه اول این هفته نماز جمعه شهر باباحیدر ضمن دعوت همه نمازگزاران به رعایت تقوای الهی اظهار کرد: رعایت تقوای الهی در زندگی انسان باعث گشایش و رفع مشکلات می شود و پروردگار عالمیان خود مشکلات و گرفتاری های مؤمنی که پرهیزگار و اهل تقوی است را کفایت می کند.

وی میلاد سرتاسر نور حضرت زهرا مرضیه و روز زن را تبریک گفت و فرازی از زندگی نامه آن بانو را برای نمازگزاران تشریح کرد و از جامعه زنان خواست تا آن حضرت را الگوی سبک زندگی خود قرا دهند.
 
باید در کنار خانه تکانی قلب هایمان را هم متحول کنیم

امام جمعه باباحیدر در خطبه دوم به سالروز حمله به مدرسه فیضیه در دوم فروردین اشاره کرد و افزود: در این روز رژیم سفاک پهلوی مراسم سوگواری شهادت امام صادق (ع) را به خاک و خون کشید تا نهضت اسلامی را در نطفه خفه کند اما با رهبری هوشیارانه امام راحل این جنایت هولناک به عنوان لکه ننگی بردامان رژیم ثبت شد و سرانجام نهضت اسلامی به پیروزی رسید.
 
امام جمعه باباحیدر در پایان فرارسیدن سال نو را تبریک گفت و بیان کرد: بیایید همانطور که خانه تکانی کردیم و لباس نو به تن کردیم در دل و قلب خود نیز تحولی بوجود بیاوریم و به تعبیر  وَ لِباسُ التَّقْوى‏ ذلِکَ خَیْرٌ قلب خود را نیز با لباس تقوای مزین کنیم.

, .,
,
,
,
, باید در کنار خانه تکانی قلب هایمان را هم متحول کنیم, باید در کنار خانه تکانی قلب هایمان را هم متحول کنیم,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه