بخشدار بخش مرکزی پلدختر:
مستند "سوز وسیل مناطق دیدنی پلدختر" تهیه می شود
بخشدار بخش مرکزی پلدختر گفت:در آستانه سال نو،کلیپ های مستند کوتاه از روستاها و دهستان های بخش مرکزی که دارای مناطق دیدنی هستند تهیه می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛کریم میرزایی بخشدار بخش مرکزی پلدختر درگفتگو با خبرنگاربیان روز با اشاره به ظرفیت های توریستی وگردشگری که در شهرستان وجود دارد اظهار داشت:در آستانه سال نو فرصت مناسبی تا مناطق دیدنی و مهمان نوازی مردم جنوب لرستان ،شهرستان پلدختر را نشان دهیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بیان روز,وی با بیان اینکه فضای مجازی بستر مناسبی تا هموطنان و حتی گردشگران خارجی با این مناطق آشنا شوند ادامه داد:با همکاری واحد صوتی،تصویری پایگاه اطلاع رسانی بیان روز که دارای مجوز وزارت ارشاد و مجوزهای لازم جهت تهیه تصویر می باشد این برنامه با عنوان "سوز وسیل عیدانه 96"تهیه می شود.
,بخشدار بخش مرکزی پلدختر گفت:معرفی مناطق دیدنی شهرستان این بار از زاویه ای دیگر با همکاری دهیاران روستاها ودهستان های نزدیک این مناطق دیدنی انجام می شود.
,میرزایی با بیان اینکه کار تهیه این مستندها از ایام تعطیلات آغاز و تا یک ماه ادامه دارد عنوان کرد:پل گاومیشان،پل کر ودختر ،امام زاده احمد،امام زاده سید سهل الدین،تالاب های ولیعصر وتنگ فنی،تپه واشیان،منطقه جنگلی بادامک،منطقه مله بر مورانی از جمله مناطقی هستند که در بخش نخست کلیپ های مستند کوتاه آنها ساخته می شود.
,وی با اشاره به اینکه از تاکیدات استاندار لرستان تبدیل شدن این استان از معبر به مقصد است یادآورشد:فرماندار شهرستان وستاد تسهیل خدمات سفر تمهیدات لازم را برای استقبال واسکان مسافرین نوروزی اندیشیده اند.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه