مدیر کمیته امداد بروجن:
87 فقره جهیزیه به نوعروسان نیازمند بروجنی اهداء شد
مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان بروجن از اهدای 87 فقره جهزیه به ارزش 2 میلیارد و 390 میلیون ریال به نو عروسان تحت پوشش این نهاد در سال 95 خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، محمدرضا هادی در گفتوگو با خبرنگار کلار، اظهار داشت: امسال ۸۷ فقره جهیزیه به ارزش دو میلیارد و ۳۹۰ میلیون ریال به نوعروسان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان بروجن اهداء شد.
وی افزود: ۲۷ فقره از این جهیزیه ها به مناسبت ولادت حضرت زهرا (س) به ارزش ۶۷۰ میلیون ریال به صورت نقدی و کالا به مدد جویان تحت پوشش اهداء شده است.
هادی افزود: مددجویانی که در زمینه جهزیه به آنها کمک می شود در کلاس های آموزشی مهارت های زندگی، همسرداری و زندگی زناشویی شرکت می کنند سپس جهزیه به آنان اهدا می شود.
مدیر کمیته امداد بروجن خاطرنشان کرد: امسال به لطف خدا برای نخستین بار است که سال تمام شده و هیچ مددجویی در نوبت برای دریافت جهیزیه نداریم.
هادی با بیان این که جهیزیه های مددجویان برنامه ریزی شده توسط کمیته امداد و خیرین تامین می شود، گفت: هر جهیزیه ۱۶ قلم از قبیل فرش، یخچال و دیگر لوازم ضروری است.
مدیر کمیته امداد بروجن با اشاره به تامین ۵ فقره جهیزیه به مناسبت ولادت حضرت زهرا (س) از سوی خیرین، گفت: برای هر کدام از این جهیزیه ها چهل میلیون و ۵۰۰ هزار ریال هزینه شده است.
هادی با بیان اینکه ازدواج یک پیمان مقدس و نخستین سنگ بنای تشکیل خانواده است، گفت: در اسلام سفارش زیادی به امر مقدس ازدواج شده است.
وی با تاکید بر ضرورت توجه به امر جهیزیه نوعروسان تحت حمایت، افزود: اهداء جهیزیه به نوعروسان تحت حمایت یکی از مهمترین برنامه های کمیته امداد برای ازدواج جوانان تحت پوشش است.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه