رئیس کمیساریای عالی اروپا :

نگران خروج کشورهای دیگر از اتحادیه اروپا نیستم

نگران خروج کشورهای دیگر از اتحادیه اروپا نیستم
رئیس کمیساریای عالی اروپا گفت که نسبت به خروج کشورهای دیگر از اتحادیه اروپا نگران نیست زیرا پیامد های خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا، اشتباه بودن چنین گزینه ای را به اثبات رسانده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛کلود یونکر،رئیس کمیساریای عالی اروپا در مصاحبه با روزنامه"بیلد" گفت: نسبت به خروج کشورهای دیگر از اتحادیه اروپا نگران نیستم زیرا خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا، بقیه کشورها را به این نتیجه رساند که انتخاب چنین گزینه ای مطمئنا اشتباه خواهد بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,

وی در پاسخ به سوال روزنامه بیلد درباره احتمال خروج سایر کشورها برای خروج از اتحادیه اروپا گفت: انگلیس به عنوان یک نمونه،بی فایده بودن خروج از اتحادیه را برای سایر اعضاء به اثبات رسانده است.

,

رئیس کمیساریای عالی اروپا افزود:برخلاف تصور برخی، اعضای موجود اتحادیه با همبستگی کامل در کنار یکدیگر خواهند ماند .

,

یونکر در ادامه گفت: انگلیس باید عادت کند که اعضای اتحادیه با او به عنوان کشوری خارج از اتحادیه اروپا رفتار کنند.

,

وی توضیح داد که گزینه نصف عضویت و امکان انتقال عضویت وجود ندارد بلکه در اتحادیه اروپا تو یا همان چیزی که روی میز غذا قرار دارد،می خوری و یا اینکه این میز را ترک می کنی.

,

رئیس کمیساریای عالی اروپا خاطرنشان کرد: در آینده کشور های دیگری به اتحادیه اروپا ملحق خواهند شد اما این امر تا پیش از پایان سال 2019 نخواهد بود زیرا کشورهای متقاضی هنوز شروط عضویت را به صورت کامل فراهم نکرده اند.

,

منبع: اسکای نیوز

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه