فرمانده بسیج سپاه ناحیه رودان:

2200نفرروز در طرح هجرت 3 در رودان مشارکت دارند

2200نفرروز در طرح هجرت 3 در رودان مشارکت دارند
فرمانده بسیج سپاه ناحیه رودان گفت: دوهزار و 200 نفر روز تابستان امسال در اردوهای طرح هجرت 3 در این شهرستان مشارکت دارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، سرهنگ پاسدار عباس زجردور در گفت و گو با هرمز در رودان، افزود: این تعداد افراد در زمینه های عمرانی، محرومیت زدایی، تعمیر ساختمان، تجهیز مدارس، غنی سازی اوقات فراغت و ارتقای روحیه جهادی در مناطق مختلف رودان فعالیت خواهند کرد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, هرمز,

 

,

زجردور با تاکید بر ضرورت تعامل بین بخشی  و همکاری سدستگاه های اجرایی به منظور پشتیبانی از اردوهای هجرت 3 در این شهرستان، تحقق فرامین مقام معظم رهبری (مدظله) در زمینه ایجاد شور، نشاط، تحرک، پویایی، حرفه آموزی و افزایش روحیه کار گروهی توأم با روحیه جهادی در بین جوانان را، از مهمترین اهداف این طرح عنوان کرد.

,

 

,

فرمانده بسیج سپاه ناحیه رودان ضمن تقدیر از عوامل اجرایی طرح هجرت در سال 92، تصریح کرد: با وجود محدودیت اعتبارات در سال گذشته، یک‌هزار و 500 متر نقاشی، 420 متر دیوارنویسی و شعارنویسی، یک‌هزار متر سیمان‌کاری و پلاستر و 300 متر موزاییک‌کاری در مدارس صورت گرفت.

,

 

,

زجردور افزود: کلاس های طرح هجرت 93 در ماه مبارک رمضان شروع و تا پایان تابستان نیز ادامه خواهد یافت.

,

 

,

شهرستان رودان با بیش از 117 هزار نفر جمعیت در 90 کیلومتری شرق بندرعباس مرکز استان هرمزگان واقع شده است.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه