نماینده مردم کوهرنگ در مجلس در بازدید از پایگاه هلال احمر؛

آمادگی همکاری برای راه اندازی امداد هوایی در استان را داریم

آمادگی همکاری برای راه اندازی امداد هوایی در استان را داریم
نماینده مردم کوهرنگ اردل، فارسان و کیار گفت: آماده ایم تا با همکاری نهادهای مرتبط امداد هوایی استان را در دستور کار قرار دهیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کوهرنگ خبر، دکتر علی کاظمی نماینده مردم کوهرنگ اردل، فارسان و کیار در مجلس شورای اسلامی با حضور در پایگاه امداد و نجات جاده ای دشت زرین کوهرنگ از زحمات نجاتگران تقدیر کرد.

آقای کاظمی گفت: ما این آمادگی را داریم که پایگاه امداد هوایی استان را در دستور ویژه قرار دهیم چرا که با توجه به کوهستانی بودن استان بسیار نیاز است.

وی بیان داشت: بعضی از نقاط استان از جمله دهستان موگویی و بازفت نقاط ویژه هستند که خدمات آنها هم زمان بر است.

نماینده مردم کوهرنگ، اردل، فارسان و کیار در ادامه با رضایت از آموزش های جمعیت هلال احمر افزود: آموزش های جمعیت هلال احمر باید طوری باشد که در ایام تعطیلات نوروزی کمترین خسارت را برای هموطنان داشته باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کوهرنگ خبر,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه