گرگ گرسنه در دودج زرقان، گوساله ای را درید
روز گذشته یک قلاده گرگ گرسنه با حمله به یک واحد گاوداری در نزدیکی دودج زرقان،یک راس دام را درید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از زرقونیا، روز گذشته در پی حمله یک قلاده گرگ گرسنه به یک واحد گاوداری در نزدیکی دودج زرقان،گوسالهای را درید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرقونیا,گفتنی است ،در زمستان گذشته نیز چندین نوبت حیوانات وحشی در اطراف محل دیده شده اند و همچنین این حیوانات طی هفته های اخیر چندین مورد به دامداری، گاوداری و باغات اطراف دودج دستبرد زده اند.
,شایان ذکر است،افرادی که به پیاده روی می روند به ویژه بانوان دقت کنند که مسیر انتخابی را اولا به تنهایی نپیمایند، ثانیا صبح زود و در تاریکی هوا و نیز مغرب پس از غروب آفتاب از پیاده روی خودداری کنند.
,علاوه بر خطر حیوانات وحشی خلوط بودن مسیر و بی احتیاطی می تواند حادثه ساز باشد و پیشهاد می شود عابران جهت پیاده روی پیست اطراف زمین فوتبال دودج را انتخاب کنند.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه