فرمانده نیروی انتظامی خبر داد:
کاهش ۲ درصدی تلفات حوادث رانندگی نوروز امسال
فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی گفت: تعداد جانباختگان تصافادت رانندگی نوروز امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته 2 درصد کاهش داشته است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مشهد پیام، سردار حسین اشتری روز شنبه در جمع خبرنگاران در مشهد افزود: در این مدت در برخی جاده ها به دلیل مه آلود بودن و افزایش تردد، شاهد افزایش تصادفات رانندگی بوده ایم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مشهد پیام,وی بیشترین تردد را مربوط به جاده های خراسان رضوی و مشهد دانست و اظهار کرد: پس از آن شهرهای شمالی و جنوب کشور بیشترین تردد را داشته اند.
,فرمانده ناجا گفت: نوروز امسال رعایت قوانین و مقررات رانندگی از سوی مردم نسبت به سال گذشته بهتر بود.
,سردار اشتری با بیان اینکه مرحله اول بازگشت از سفرهای نوروزی آغاز شده است، افزود: اغلب جاده های کشور پرتردد است و با توجه به شرایط آب و هوایی و بارش باران و برف، رانندگان باید مجهز به تجهیزات مناسب برای اینن شرایط باشند.
,وی از مردم خواست توصیه های مامورین انتظامی و پلیس مستقر در جاده ها را جدی گرفته و با توجه به خستگی سفر در مسیر بازگشت، هر ۲ ساعت ۱۵ دقیقه استراحت کنند.
,فرمانده ناجا با بیان اینکه اغلب تصادفات جاده ای در ساعات عصر و بین ساعت ۱۶ تا ۲۰ رخ داده است، اظهار کرد: رانندگان باید از رانندگی هنگام خستگی پرهیز کرده و با حوصله، صبر و رعایت قوانین و توصیه های پلیس سفر خوشی را برایی خود و دیگران رقم بزنند.
,سردار اشتری گفت: مامورین انتظامی در تمام نقاط کشور و جاده های اصلی حضور دارند و مردم می توانند هر گونه پیشنهاد، انتقاد و راهنمایی خود را از طریق تماس با سامانه های ۱۲۰ ، ۱۱۰ و ۱۹۷ اعلام کنند.
,وی با بیان اینکه تاکنون هیچ مشکل امنیتی در کشور نداشته ایم افزود: در مرزها نیز وضعیت بسیار خوب و امنیت کامل برقرار است و نیروی انتظامی هوشیارانه در عرصه حضور دارد.
,وی اظهار کرد: قرارگاه نوروزی نیز از ۲۵ اسفند تا ۱۵ فروردین ماه در خدمت رسانی به مردم فعال است.
,فرمانده ناجا گفت: قرارگاه مقابله با سرقت نیز که از سال های گذشته فعال شده امسال به ویژه در استانهای مسافرپذیر و مسافر فرست تقویت شده و میزان سرقت نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش دارد.
,وی افزود: مردم نیز باید نکات ایمنی را که از هفته های گذشته به اشکال مختلف به آنان اطلاع رسانی شده است رعایت کنند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه