کلید تبلیغات دولت تدبیر رسما زده شد؛
مظفری : دولت تدبیر باعث تعظیم آمریکا در برابر ایران شد
مظفری گفت : عملکرد دولت ما بسیار عملکرد مثبتی بوده، فراموش نکرده ایم در دولت قبل به دلیل عدم ثبات اقتصادی و افزایش روزانه قیمت کالاها مردم چه مشکلاتی را تحمل کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصر بهبهان :علی مظفری فرماندار بهبهان در جشن بانوان این شهر در اظهاراتی عجیب گفت: متاسفانه برخی افراد در شهرستان بهبهان اقدامات تخریبی علیه عملکرد دولت تدبیر و امید را شروع کرده اند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر بهبهان :,
وی مسبب خارج شدن نام منافقین از لیست تروریست ها را عملکرد دولت قبل دانست و گفت: این که امروز امریکا در مقابل عزت و اقتدار مردم ایران سر تسلیم فرود آورده ناشی از تدبیر مقام معظم رهبری و دولت تدبیر و امید است.
مظفری ادامه داد : عملکرد دولت ما بسیار عملکرد مثبتی بوده، فراموش نکرده ایم در دولت قبل به دلیل عدم ثبات اقتصادی و افزایش روزانه قیمت کالاها مردم چه مشکلاتی را تحمل کردند.
دولت تدبیر و امید گفت: از عمر دولت تدبیر و امید 4 سال می گذرد، اگرچه رکود وجود دارد که باید با کمک هم این مشکل حل شود ولی تورم مهار شده است.
این در حالی است که بدترین دوره مدیریتی در شهرستان بهبهان در دولت یازدهم و تصدی فرماندار سابق این شهر رقم خورده است که ویرانی هایی همچون نابودی صنعت کشاورزی ، عدم مدیریت آب ، نرخ بیکاری فاجعه بار ، مشکلات حوزه امنیت شهرستان ، مهاجرت بی سابقه روستائیان به شهر ، بدترین دوره شورای شهر، تعطیلی پروژه ها و طرح های عام المنفعه، تشنج ناشی از سیاسی کاری و عدم جذب اعتبار لازم برای شهرستان به جا مانده است.
لازم است فرماندار جدید با علم به اتفاقات گذشته تنها به مسائل عمرانی و توسعه شهرستان در واپسین ایام عمر دولت یازدهم فکر کنند و وارد بازی های سیاسی نشوند چرا که زخم های کهنه این شهر از سیاست زدگی همچنان متورم است.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه