بازدید 14138 نفر مسافر نوروزی از جاذبه‌ها و آثار تاریخی اسدآباد

بازدید 14138 نفر مسافر نوروزی از جاذبه‌ها و آثار تاریخی اسدآباد
در پنجمین روز از تعطیلات نوروزی فرماندار اسدآباد به همراه چند تن از خبرنگاران از موزه فرهنگ و هنر و محل اسکان مسافران نوروزی بازدید کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از خبرنگار  آوای سیدجمال؛ در بازدید فرماندار شهرستان اسدآباد از موزه فرهنگ و تمدن این شهرستان، با تبریک ایام نوروز و سال نو، اظهار کرد: از 26 اسفندماه که آغاز ارائه خدمات سفر نوروزی به مسافران در ایام تعطیلات بوده تا 4 فرودین ماه تعداد هزار و 433 نفر در این شهرستان اقامت داشتند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای سیدجمال,

حسین افشاری گفت: هزار و  138 نفر نیز از جاذبه‌های گردشگری و تاریخی اسدآباد بازدید کردند.

,

, ,

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اسدآباد هم گفت: موزه مردم‌شناسی و فرهنگ و تمدن اسدآباد یکی از بزرگترین موزه‌های استان همدان در زمینه اسدآبادشناسی است که بالغ بر 500 اثر تاریخی، صنایع دستی در آن وجود دارد.

,

کامران اکبری‌شایگان با بیان اینکه بالغ بر 15 اثر تاریخی در سطح شهرستان اسدآباد وجود دارد، افزود: از این تعداد 58 اثر در آثار ملی به ثبت رسیده است.

,

, ,

وی گفت: مراکز تاریخی تفریحی و توریستی شامل موزه تاریخ و فرهنگ شهرستان ، پل شکسته ، مسجد میرزاآقاجانی ، کتیبه آقاجان بلاغی ، تالاب پیرسلمان ، سراب کوانج، روستاهای هدف گردشگری ملحمدره و حبشی ـ روستای خنداب و قاسم آباد ـ پارک جنکلی اسدآباد و پارک ملت است که مسافران نوروزی میتوانند از آن بازدید کنند.

,

 

,

, ,

, ,

, ,

, ,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه