حواشی بررسی پروژه سرمایه گذاری باغلارباغی تبریز در شورای شهر/
خاماچی: مراجع مربوطه پیگیر برگزاری جلسات پشت پرده با سرمایه گذاران باشند
المیرا خاماچی در صحن علنی شورا از مراجع اطلاعاتی و امنیتی خواست تا وارد عمل شوند و معلوم شود که چه کسی با سرمایه گذار لابی داشته و پشت پرده با سرمایه گذاران دیدار می کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از آناج، با بررسی لایحه پروژه سرمایهگذاری باغلارباغی تبریز در جلسه قبلی شورای شهر که با نارضایتی برخی اعضای کمیسیون بودجه همراه شده بود، برخی دیگر از اعضا یکدیگر را به برگزاری جلسه خصوصی و لابی پشت پرده با طرف سرمایهگذار متهم کردند.!
در جلسه شورای شهر تبریز، المیرا خاماچی، عضو کمیسیون بودجه شورای شهر تبریز که از ترککنندگان جلسه پیشین بود با بیان اینکه کسی حق توهین و اتهام به اشخاص را ندارد، اظهار کرد: اعتراض من به این بود که اگر مطلب مهمی همچون سرمایه گذاری می شود باید در کمیسیون بصورت تخصصی بحث شود و بعد به صحن علنی شورا بیاید.
,
,
, ,
,
,
وی ادامه داد: نمی شود که مباحث مهمی همچون سرمایه گذاری به صورت دیمی مطرح شده و بدون کار کارشناسی در صحن علنی بیان شود.
وی افزود: بعد از دیدن فیلم جلسه گذشته بود که متوجه شدم بعد از ترک من از جلسه چه تهمت هایی به من زده شده است.
این عضو شورا گفت: به همین دلیل از مراجع امنیتی درخواست کردم به این موضوع ورود کرده و شکایتم را پیگیری کنند.
خاماچی اظهار کرد: با پیگیریهای مسئولان امنیتی مشخص میشود که چه کسی با سرمایهگذار جلسه خصوصی برگزار کرده و تقاضای پول داشته است.
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه