در جرقویه علیا رخ داد؛

بی احتیاطی و سرعت غیر مجاز، جان یک نفر را گرفت

بی احتیاطی و سرعت غیر مجاز، جان یک نفر را گرفت
بر اثر بی احتیاطی و سرعت غیر مجاز در منطقه جرقویه علیا، یک نفر قربانی شد
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اصفهان شرق در جرقویه علیا، دو حادثه در محور جرقویه علیا رخ داد که یکی به خیر گذشت و دیگری یک قربانی داشت.
در حادثه اول، یک دستگاه پراید در مسیر اصفهان به حسن آباد ( ۵ کیلومتری شهر حسن آباد) در اثر لغزندگی جاده و سرعت زیاد واژگون شد که خوشبختانه تلفات جانی در بر نداشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اصفهان شرق,
,

حادثه دیگری در مسیر شهرضا به رامشه منجر به واژگونی یک دستگاه پراید شد و متاسفانه یک نفر از چهار سرنشین این خودرو جان خود را از دست داد و مصدومان این حادثه توسط اورژانس شهرضا به بیمارستان منتقل شدند.

,

گفتن این نکته خالی از لطف نیست که رانندگان باید به قوانین احترام گذاشته و به واسطه عدم رعایت قوانین رانندگی و سبقت های نابجا در جاده های کم عرض و نا ایمن، تصادفاتی دردناک را برای خود و طرف مقابل به بار نیاورند.

, ,
,
, , ,
انتهای پیام/
,
انتهای پیام/
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه