با پایان یافتن مهلت ثبت نام؛

ثبت نام ۲۱۰ داوطلب شوراهای شهر و روستا در فریدن

ثبت نام ۲۱۰ داوطلب شوراهای شهر و روستا در فریدن
ثبت نام کاندیداهای متقاضی شرکت در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در شهرستان فریدن با پایان یافتن مهلت ثبت نام به ۲۱۰ نفر رسید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فرماندار فریدن در گفتگو با خبرنگار دیار اقوام، پس از پایان مهلت ثبت نام پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا اظهار کرد: شمار ثبت نامی ها در حوزه شهری و روستایی شهرستان فریدن به تعداد ۲۱۰ نفر رسید.

کمال رضایت گفت: از این تعداد ۱۷ نفر در شهر داران و ۱۴ نفر در شهر دامنه جمعاً ۳۱ نفر در حوزه شهری ، ۱۰۶ نفر در بخش مرکزی و ۷۳ نفر در بخش زنده رود ثبت نام نمودند که ۱۰ نفر زن و مابقی مرد می باشند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار اقوام,
,
,

وی افزود: دوم اردیبهشت ماه نتیجه بررسی صلاحیت ثبت نام کنندگان به کاندیداها اعلام شده و شکایت ها در صورت وجود تا ۱۷ اردیبهشت بررسی و اسامی کاندیداهای نهایی در این تاریخ اعلام می شود.

فرماندار فریدن در بخش دیگری از سخنانش از حضور و مشارکت شهروندان در ثبت نام پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا تقدیر و تشکر نمود و بیان کرد: مردم همیشه در صحنه فریدن یکبار دیگر با حضور خود ثابت نمودند که به آرمانهای نظام ، امام راحل (ره) و شهدای گرانقدر وفا دارند و تحت ولایت مقام معظم رهبری (مدظله العالی) از هیچ کوششی برای حفظ دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی دریغ نمی نمایند.

,
,
,

طی هفت روز نام‌نویسی در استان اصفهان ۹ هزار و ۸۹۹ نفر برای انتخابات ثبت‌نام کرده‌اند. انتخابات پنجمین دورهٔ شوراهای اسلامی شهر و روستا همزمان با انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران در ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ برگزار خواهد شد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه